Balklänning

Hej hörni !

Sitter här i min ensamhet och har verkligen ingenting för mig :( . Vill ut och hitta på något, men de verkar inte bli av så jag sitter kvar här istället.
Skoldagen har varit långtråkig. Ja den kunde ha fått gå lite fortare förbi. Skolan är verkligen så seeeeeeeeeg just nu. Samtidigt som vi inte har så mycket prov att plugga till, så har vi massa inlämningsarbeten. Och det känns sådär trots att jag älskar att skriva.

Alltså shit, jag är så himla glad, och såhär glad har jag inte känt på ett bra tag, har ju de närmsta månaderna känt mig riktigt deppig oftast, men nu, nu är hela jag på topp och ja jag mår bäst ! Vet inte vad det beror på, men någonting är det.
Tjihooo :D

Förresten äntligen har jag hittat min balklänning ! Ska beställa den imorgon med mamma :) superglad. Hittade också min skolavslutningsklänning då med, så jag slänger upp två bilder på hur de ser ut.

  

Så där har vi dom ! Visst är det fina? Det tycker i alla fall jag att det är. Har inte riktigt bestämt mig än vilken jag vill ha till balen, men det löser sig nog. :) Åh vad jag längtar tills imorgon. Jag vill ha de nu !

Nej nu ska jag plugga i två minuter och sedan ska jag se på desperate housewifes, haha. Hoppas ni haft en fin dag. Och ha en fortsatt mysig tisdagskväll ! Kram /Matilda


Pallar inte skola

Tjena ! Inte så bra uppdatering på senaste, men nu är jag här igen. Men inte Ebba, aja hon sa att hon skulle blogga ikväll, men vi får väl se.

Helgen har varit bra. Ovanligt lång har den känts, vilket har ju varit skitskönt. Solat hela dagarna och umgåts med kompisar. Inget plugg, eller nånting. Får ta det nu istället. Usch orkar inte med skola imorgon, har lust att bara vara hemma enda tills på torsdag. Åh, vad jag vill att det ska bli valborg nu ! :D

Ska lägga in lite bilder ifrån helgen som ett avslut på de här inlägget.


Maria och Ebba på primo ciao ciao i fredas.


I rålis, med tjejerna, Ebba, Mikaela, Maria, Johanna och Rebecka.


I lördas, i smedis med Maria och Johanna och lite senare kom också Rebecka.


Johannisen känner på vattnet i smedis, iiiiiiiskallt !


Jag och Johanna.

Nu ska jag plugga ! Puss
/Matilda

Är det över?

Jag ligger här i sängen och tänker tillbaka, tänker hur det var för ett halv år sedan ungefär. Jag tänker på hur det hela började mellan han och mig. Haha, jag glömmer det aldrig. En torsdag, på höstlovet. Den dagen kom att bli den lyckligaste dagen i mitt liv, för ifall de aldrig hade hänt, hade de aldrig blivit något. Men idag, ja, just här och nu, vill jag inte känna av den någe mer, saknaden är för stor för att inse att de bara är ett minne blått.
Under den tiden det var något mellan oss har jag ångrat mig så mycket för det jag gjorde eller det jag borde ha gjort. På nåt sett räckte inget. Andra gången försökte jag verkligen visa hela mig, liksom här är jag... men på nåt sett var det försent. Jag kunde inget hindra dig från vad du redan kände, du försökte känna annorlunda, men du visste redan att det inte skulle funka.
Jag har gråtit så jävla mycket över det här, dag in och dag ut, hela tiden grät jag. Och visst, jag gråter fortfarande. För saknaden till dig är så stor. Jag skulle kunna göra allt för att få tillbaka dig. Men ifall jag skulle göra det skulle jag göra det helt i onödan eftersom du aldrig tänker ta tillbaka mig.
Nu har jag äntligen lärt mig leva med att det är såhär, jag har lärt mig att leva vid sidan av dig på avstånd. Jag har lärt mig hur det känns att inte få några samtal eller sms från dig varje dag.
Men jag lärde mig aldrig att det skulle ta sån tid att lära mig det där. Fortfarande går det inte en dag utan att jag tänker på dig, utan att jag tänker på de stunderna som jag insåg att du verkligen gillade mig, utan att jag tänker på hur det kunde bli som det blev. Jag måste gå vidare nu, det räcker inte med att man vant sig vid situationen, hoppet och kärleken måste försvinna också,

Men kanske... ja kanske så försvann hoppet och kärleken till dig nyss, tänk ! För jag har aldrig mått så här bra sen de tog slut, vad är det som gjort så att jag är så glad, men ja vem vet, hoppet och kärleken kanske försvann lika lätt som när någon blåser på en fjäder... haha. Ja tänk om, fyfan vad härligt !

Saknar

Hejsan.

Ska alldeles strax ta och sova, men för att hålla denna blogg vid liv, till i allafall 50% (eftersom Ebba aldrig bloggar längre typ :/ ) så var jag ju bara tvungen att skriva ett inlägg.

Dagen har varit skön, förutom att vi hade nationellt prov idag, och jag behöver bara säga två ord, det SÖG !
Usch, jag orkar inte ens prata om det.
Fast efter nationella provet, hade vi över två timmars rast. Så vi satt typ och solade hela håltimmen. Sen hade vi musik, trodde att min grupp och jag var tvugna att spela upp idag, men vi var ju inte klara med låten så som tur var, så behövde vi inte spela upp såsom många av de andra också ;) .

Efter skolan kilade jag, Johanna och Maria ner på stan. Vi fikade på bellmans, jag och Johanna delade på en foccacia (felstavning?) och sedan satt vi och bablade på länge.
Sedan strosade vi omkring lite, och sedan var det dags att åka hem. Men sedan fick jag reda på att det inte var någon i familjen som skulle äta hemma, så jag gick och åt hos Ebba istället. Vi satt och tittade på några avsnitt utav underbara vänner ett tag, men sen ringde my father och tyckte att jag skulle bege mig hem.

Mitt liv just nu, ja mitt liv just nu, vad kan jag säga om det. Hm... nej det är verkligen inget märkvärdigt. Jag saknar så mycket just nu, alltså verkligen allt som jag gjort. Det känns så tomt liksom. Konstigt. Men förra vår och höst terminen var de bästa terminerna jag upplevt. Jag saknar allt med dom. :(
Men jag är ju så glad över att jag har minnen där ifrån. Haha, lever typ på dom. Kan verkligen skratta åt så mycket utav de minnena jag har därifrån.

Tänkte lägga upp tre bilder ifrån sommaren som jag saknar så mycket !


Det här är jag när jag var på öland med konfan, fan vad mysigt det var, visserligen var detta den tråkigaste stunden på dan, men jag saknar det ändå.


Det här är en superhärlig bild på Jessicas landställe, eller ah ett hus de hyrde förra sommarn.
Saknar,saknar,saknaaaar !


Här är en bild från när jag och Jessica var i Italien med min familj, jag älskar bilden utsikten och havet är ju helt underbar. <3

Nej nu ska jag drömma sött om alla dessa minnen från förra året... oj vad jag kommer sova gott i natt, höhöh. Kan sova lite extra länge imorgon också, för att jag börjar inte plugget för ens fem över halv elva :D.

Sov gott ni med. Vi hörs imorgon.
Puss och kram. /Matilda

Dålig uppdatering

Har inte mått toppen de senaste dagarna och därför inte haft någon lust att skriva.
Men äntligen så kände jag för att det skulle få bli ett litet inlägg. Var ju på fotbollsmatch i måndags, det slutade 3-1 till bajen, som säkert alla redan vet. FY FARAO ! Men djurgårn ni är bäst ändå, och ni kommer igen säkert. :)

Denna dag har varit sådär. Blev jätte nere emot slutet utav skoldagen och när jag kom hem var jag nära på att börja gråta. Men jag har gjort det alldeles för mycket, så jag höll de innom mig.
Jag har nationellt prov i matte imorgon, så jag måste börja plugga till de snart, eller ah fortsätta plugga till det. Just nu sitter jag vid mamma och pappas dator och skriver en uppsats till svenskan, som visserligen skulle vara inlämnat förra veckan. :S Men snart så är jag klar med den så att jag kan ta med mig den imorgon.

Förresten hörni ! Snart är det helg. Gud så skönt. Alltså det är verkligen de enda jag tänker på känns det som. Men shit skolan gör mig så jävla uttråkad, och när jag tänker på hur nära helgen är så känner jag mig genast piggare.

Nu är det nog bäst att jag sätter igång med pluggandet igen, vill verkligen hinna klart med uppsatsen och kunna någorlunda mycket till nationella provet.
Hoppas ni haft en skön onsdag !

       
            

La in en låt som jag tycker är jättebra och inte kan sluta lyssna på när jag väl börjat. Så njut, för låten är så fin.

Vi hörs snart ! Beso <3

Derby

Tjjeeeeenis !

Har precis vart och köpt biljetter till matchen ikväll, ni vet, hammarby-djurgårn. Och såklart så är jag djurgårdare ! Vad annars liksom ?! Hah.
Nu så ska jag och Jessica åka iväg och käka på donken vid råsunda.
Skriver ikväll igen.
Puss,
/Matilda

Goder kväller.

Sitter och tittar på den här deckaren på fyran. Kommer inte ihåg vad den heter, nåt med svalan och rosen och döden...
Var ju på bio idag och såg 17 again. Den var jättemysig..och såklart som vanligt, var Zac Efron så jävla snygg. Kanske lite extra snygg nu. Honom vill jag ha alltså ! Yammi.
Ska återgå till filmen nu. Tänkte lägga in några bilder från idag innan jag och Ebba såg på bion. :)





Fina bilder va? Funderar på och ha en utav de bilder på oss två vi tog på headern :) .
Sov gott ! /Matilda

Veckans snygging

Nu kommer mitt inlägg om vem som ska bli min veckans snygging. Det fick bli Nick Jonas, i Jonas Brothers. Ah han är så jävla sööööt... och dessutom är han ju 16 (tror jag). Så det hindrar ju inte en ifrån att langa in en stöt... hur nu det ska gå till. Haha

                     

/Matilda

Söndag

Jag hatar söndagar ! HATAR. För alltså jag vill inte gå till skolan imorgon, eller dagarna framöver. Är så trött på skolan, trots att jag vet att det inte är långt kvar innan sommarlovet kommer. Men det kommer nog bli min värsta skolavslutning någonsin. För det kommer vara så många, som man aldrig kommer prata mer med igen. Och det kommer vara så många som man kommer tappa kontakten med. Usch, jag kan inte prata om det mer, kommer börja böla vilken sekund som helst. Skolavslutningen är så nära nu....

Igår var jag hos Ebba hela kvällen. Det var ju tänkt att vi skulle på bio då, eller hitta på nåt annat. Och jag som var typ super taggad på att hitta på nåt...kom till ett hem där både Stella (som också var där) Ebba var hur sega som helst. Så det dröjde inte länge innan jag satt där med dom och blev lika seg jag med. Så det slutade med att vi satt och tittade på film på fyran...Phone booth. Den var as spännande. Men efter filmen så började vi snacka om massa skräckisar och sen när jag skulle hem, så vågade jag knappt öppna ytterdörren till Ebba... sen fick jag gå och prata med mamma hela vägen hem. Haha.

Idag ska jag plugga matte, har nationellt prov i det på torsdag, och ska som sagt i tidigare inlägg göra klart typ trettio sidor. Jag är på god väg hoppas jag.
Sen eftersom det inte blev någon bio igår, så ska jag och Ebba kanske gå på 17 again (som vi tänkte gå på igår) idag istället. Jag är så extemt sugen på att se den nämligen.

                Tänkte avsluta med att lägga in en video med en bra låt. 
                Flipsyde- When it was good.

          

Puss ! /Matilda

Hej bloggen !

Förstod inte riktigt vad som hände med bloggen där i de förra inlägget... Theo den jäkeln började skriva på slutet. Orkade i vilket fall inte ändra sen, så det fick va.
Har verkligen ingenting att göra just nu, min mormor har kommit hit tills oss och ska stanna här eftersom päronen är på landet.... baaaaajs.
Igår utspelade sig kvällen i varje fall hos mig...Det vart väl sådär. Var inte på bästa humöret igår, och just då så blev det lite halvt jobbigt. Så ingen vidare rolig kväll. Men men, bättre lycka nästa gång, haha .
Denna kväll händer det nog inte något speciellt, kanske skulle på bio med Ebba. Fast ah vi får se.

(KAN INTE HA BILDERNA KVAR SOM JAG HADE TIDIGARE, PGA JOBBIGA SKÄL ! :/ )

Vi hörs snart! Kram
/Matilda

theo

Uuuusch, tänker verkligen inte skriva ett långt inlägg nu, mår bajs dåligt, och så känns det som att jag kommer somna vilken sekund som helst. Sov hos Johanna igår men var tvungen att gå hem tidigt på morgonen. Sitter just nu i mitt rum med Matheo och John. Men nej nu orkar jag inte skirva mer.
Men för att säga lite kort om vad som händer idag... sååå... kan jag egentligen inte göra det eftersom jag inget vet om vad som kommer hända idag. Känner inte för att göra nåt idag. Eller JUSTE, skulle kanske med Ebba på bio och se 17 again. Zac Efron ska tydligen vara så jävla snygg där. Haha. Men nej nu ska sluta....
 Och theo vill också lägga till en liten sak. Att JAG ÄR BÄÄÄÄÄÄÄST! :D

Ha det bra !
/Matilda


Maaaat !

Kom just hem ifrån tennisträningen. Typ den första gången det var riktigt jobbigt, fast det kanske var för att min kondition är hel kass..just nu. ;)
Måste alldeles strax börja plugga, som vanligt, har mitt stora fysik prov imorgon. Är super nervös inför det. Och jag har ganska mycket mer att lära mig. Så plugg, plugg hela kvällen.
Ska äta förstås också, när pappa och lillebrorsan kommer tillbaka... När jag kom hem var ingen hemma, ingen hade lagat mat eller nånting, så jag fick panik eftersom att de vet mycket väl att jag vill ha mat när jag kommer hem från träningen, men nix. Jag ringde pappa typ 20 gånger, men han svarade inte, och så väntade jag fem minuter och dååå äntligen svarar han och säger att de var ute och springer. Så vad ska jag göra nu... visst jag kan laga mat, men inte när vi inte har nåågonting alls här hemma. Typ nudlar, och det åt jag innan tennisen, och eftersom jag inte har några pengar kan jag inte gå ut och köpa nåt. Så nu får jag sitta här och svälta... snyyft. Hah.
Men nej hörni, nu ska jag försöka sluta koncentrera mig på mat, och börja plugga istället.
Hoppas ni haft en bra torsdag !

/Matilda

Kan inte..

...sova. Suck, trots tröttheten jag bär, så måste jag komma på andra tankar. Ligger och tänker och tänker och tänker på saker som jag inte borde tänka på innan jag somnar, visserligen mår jag bra utav att tänka på en utav sakerna eftersom det gör mig trygg och glad. Men de andra sakerna kan få mig att gråta... och att gråta orkar jag inte med innan jag somnar. Kan inte tröttheten ta över hela min krppp och tänkar, bara idag, ja just den här kvällen och stunden... för jag orkar inte med dessa tankar just nu, jag vill bara sova en djup sömn, ska ju upp om lite mer än sex timmar igen.
Men jag antar att det får hända ytterligare en gång att jag ligger och stirrar upp i taket i timmar och sen känner sakta hur ögonen sluts igen, och då säger jag som vanligt lyckligt för mig själv, äntligen kan jag somna...

                                       
      

Sov gott, nej gör inte det förresten ;D
/Matilda

Ons-090415

Åh så härligt, snart fredag och snart helg ! Gud vad jag har blivit trött på skolan... helt sjukt trött. Förstår inte hur jag kan ta mig igenom en hel skoldag.
Ska alldeles strax börja plugga...som vanligt. Men först ville jag skriva ett litet inlägg och känna mig duktig med uppdateringen. Tror inte jag kommer kunna skriva nåt mer senare ikväll, ska nämligen plugga hela kvällen lång...buhuu... no-fysik dessutom. Hatarhatarhataaaaar fysik ! Och vem fan ska hålla på med fysik i framtiden. Det är ju typ mer än hälften i alla skolor som inte kommer jobba inom det (?), så VARFÖR kan man inte bara skippa det då? Jag (och massa andra) kommer ju ändå inte ha använding för det sen (?).  Gärna kemi får ryka också, men helst fysik ifall man fick välja bort ett utav det där tre no ämnena. Jag lovar att man kommer kunna göra så i framtiden.. ja alltså att man kan välja bort ett no-ämne som man inte vill läsa i grundskolan. Jaja, det är ju bara några veckor kvar vi har fysiklektioner, så jag antar väl att jag står ut.
Nej nu passar det nog bra med att börja plugga, ska först slå på lite bra musik så att jag kan lugna ner mig och mitt huvud lite som har hållit igång väldigt mycket idag, haha.

Förresten här kommer det som jag hade på mig idag.


                             den mörkblå randiga tröjan vet jag inte riktigt var den är från...:S
                             vita linnet under tröjan är från; H&M 
                             samma sak med strumpbyxorna; H&M...
                             armband: gold digger

Ha det bra ! Love, /Matilda

kärnkemi prov

Så har man ett härligt fysikprov att se fram emot på fredag. Men det ska väl gå an.
Jag har inte skrivit på länge, men har dessvärre inte tid att skriva ett särskillt långt inlägg nu heller. Har bara ett filmtips jag måste dela med mig av. Jag såg Love in manhattan och äälskade den! Något som inte gör den sämre är att min käraste Dermot Mulroney (Matildas veckans snygging) är huvudperson. Se den!



Nu ska jag återgå till mina extremt torra hårda bröd med extremt mycket smör och min extremt mysiga fysikbok. Ha en trevlig, solig onsdag!
/Ebba


Plugget igång igen...

Så var skolan igång igen dåra. Vi har haft en riktigt skön första skoldag måste jag säga. Vi började halv tolv, av vissa skäl, orkar inte ta det, för det känns som att ni inte kommer fatta ändå ;) (det är inte ni som är tröga ;) ...utan jag som är skitdålig på att förklara) . Sen hade vi bara språk och no, och sen hade vi nån vandring med vår svenska lärare på söder. Vi kom tillbaka till skolan vid lite över tre, och då mötte Felicia upp mig på odenplan och hon följde med mig till indiska, jag skulle nämligen köpa den där kjolen jag skrev om i några tidigare inlägg. Hade hört att den fanns där i ett par exemplar i medium. Så nu har jag äntligen köpt den, är överlycklig !
Måste alldeles strax börja plugga, fick reda på att jag har no prov på fredag, och jag har inte övat ett piss, jag vet knappt vad det handlar om det som vi håller på med... sjukt. Men kommer inte kunna plugga så länge, ska på bio med Ebba, för det blev ingen bio igår, så vi ville gå idag istället :) .

Hoppas ni haft en bra första skoldag, eller ah ni som förstås börjat skolan igen. :P

           
             kjolen är då alltså från Indiska och kostar 199 kr. aaah jag är kär!

Nu ska jag kila iväg alldeles strax. Så det är bäst jag gör i ordning mig, Hinner inte plugga nu, får rå plugga sen när jag kommer tillbaka hem.
Puss och kram ! /Matilda

sen veckans snygging...

Hej ni !

Kom hem för en liten stund sen, har varit på stan med Johanna. Jag bör egentligen sitta och plugga just nu, ska på bio (tror jag) lite senare, men jag har verkligen ingen lust. Fast jo, idag måste jag. Oj gud jag hinner inte skriva mer. Men jag ska skriva vem som blir veckans snygging, eller ah det är ju ny vecka nu, så förra veckans snygging. Sen idag köpte jag två saker från H&M, en jättesöt mörkblå kjol, och ett par skor, gud vad jag köper skor därifrån, hah.  
Veckans snygging fick bli Dermot Mulroney. Han är med i filmen The wedding date, som gick här om dagen på tv. Och han var ju liksom bara tvungen att bli veckans snygging... Faaaaasiken vad snygg han är.
Men ha det så bra så länge ! /Matilda

Dagens outfit

                           Slänger in ett litet inlägg till och visar min outfit idag !

                                  
                                         Ljusblåa jeans: Ginatricot
                                        Blommig armlös topp: Vero moda
                                     (båda klädesplaggen är köpta förra året)

/Matilda

Ytterligare en härlig dag

Idag är det söndag och i övermorgon börjar skolan igen. Känns inge vidare direkt, nej verkligen inte. Men nu ska jag ta vara på den tiden som finns kvar utav påsklovet. Vädret är ju underbart så man kan ju knappast vara inne resten utav tiden. Ja vädret är så fint att man nästan blir lite bortskämd, ja så fint är vädret ju. Ska faktiskt efter jag skrivit klart inlägget, börja göra mig iordning, ska träffa Johanna på stan.
Gårkvällen blev ytterligare en hemmakväll med mammsen. Så idag tänker jag inte sitta hemma. Nejnej, ikväll och typ idag ska jag göra något kul utav min söndag för första gången i typ mitt liv. Haha. Söndagar består ju typ annars utav plugg, plugg och ännu mera plugg, för min del i varje fall. Men nej inte ska det bli något av det idag !
Känner att jag borde börja göra mig i ordning. Så hoppas ni får en fin dag, så hör jag av mig snart igen, förresten anledningen till att Ebba inte skrivit är för att hon är på sitt land, eller ah sen i fredags har hon varit där. Ska tjata lite på henne när hon kommer hem att hon får bättra sig lite med sina uppdateringar. Jaja, vi hörs som sagt !

Här kommer en bild på en extremt söt kjol som jag vill ha. Tråkigt nog verkar den inte finnas kvar i en enda butik här i Stockholm. :( snyft.
             
Kjolen kommer ifrån Indiska och jag tror att den kostar kring 200 kr. Visst är den fin? Ja förstå liksom att ha den en härlig varm sommardag med ett ribbat vanligt linne, bruna ben och ett par gladiator skor. Gud så sött !
Hugs ! /Matilda

Dålig uppdatering...

...igen. Förstår verkligen inte varför jag varit så dålig på att skriva inlägg, brukar ju minst köra ett varje dag. Men antar att det är för att jag har lov och vill vara ute så mycket som möjligt nu när det är helt otroligt härligt utomhus.
Idag är det påskafton och här hemma ska vi ha en liten påskmiddag, jag, mamma och min mormor. Min pappa och lillebror är i Milano, Samuel skulle dit med sitt fotbollslag och spela i någon cup. Och då valde pappa också att följa med. Tänkte lägga upp lite bilder nu ifrån lovet, men det kommer säkert mer bilder, och nu lovar jag att det ska bli bättre uppdateringar !









Ha en bra påskafton !
/matilda


Förlåt!

Dålig uppdatering från oss. Men ärligt talat har jag inte haft tid, och känt för att skriva. Har heller inte all tid i världen att skriva nu också, men ett litet inlägg ska jag klämma in.

Har äntligen blivit frisk, eller ah feberfri och hostan är nästan helt över, bara snuvan som är kvar.
I tisdags åkte jag, Ebba, Johanna och Stella ut till Ebbas land. Vi hade det supermysigt. Vi grillade korv och marchmellows, rökte vattenpipa, solade, spelade massa spel, lagade mat, och såg på filmer. Åh så mysigt vi hade det. Tråkigt nog hade vi lite otur med vädret på kvällen, men ja vi hade det jättehärligt ändå.

Igår när jag kom hem tog jag det lugnt ett tag och sedan begav jag mig ut och träffade Ebba, vi gick och fikade på café 60 någon timma. Sen gick jag hem igen och åt och sen runt klockan halv tio mötte jag upp Julia de Ruvo och Nicolina och gick hem till en kompis. Där tillbringade jag nästan hela kvällen. Det var väl ganska trevligt, så det blev en helt okej lyckad onsdag för mig.

Nu ska jag göra mig i ordning och träffa Johanna och Ebba. Bilder kommer senare idag.
Puss och kram, och godmorgon !

/Matilda

Söndag

Så var det äntligen söndag, och idag ska vi åka hem här ifrån landet. Och jag som skrev igår att jag skulle vara frisk idag, är raka motsatsen till det, tror nästan att jag åkt på influensan... ligger här i sängen med toapapper och halstabletter. Feber vet jag inte om jag har eftersom ingen tempen finns här på landet. Men jag är rätt så säker på att jag har det med. *gråt* . Jag vill inte vara sjuk nu, inte på lovet. Och jag som ska till Ebbas land imorgon, hur ska det gå nu? Ja.. jag ska försöka att bli frisk, i alla fall bli så frisk att hostan och febern går över. Vill ju verkligen åka till Ebbas land. Jag ska ringa och prata med henne lite senare och säga hur det ligger till. 

Denna vecka blir det ingen veckans snygging för mig, orkar helt enkelt inte bestämma mig för någon, haha, slö som jag är. Men nästa vecka ska jag lova att det blir en veckans snygging. ;) 

Förresten, jag tror att jag ska färga mitt hår snart igen, och då har jag funderat på två olika färger typ. Eller ah, jag har alltid tyckt att Lauren Conrad (The hills)har en superfin hårfärg, så jag funderar på om jag ska färga det så, eller som Olivia Palermo från the City. Tycker också att hon har en jättefin hårfärg. Det är ganska snarlika men ah, vilken hårfärg tycker ni?


  
Nu ska jag titta på film ! Ha en bra söndag hörni.
Puss och kram.
/Matilda

LOOOOV!

Förlåt än en gång för dålig uppdatering, det går i perioder. Men nu har vädret varit som det varit och jag har knapt varit hemma..
Min vecka och början på lovet har var UNDERBART! Solen har ju skinit mest hela tiden och jag har försökt att vara hemma mindre än fem minuter varje dag. I fredags satt vi på skolgården hela lunchen och kisa mot solen och fasen vad varmt det blev! När skolan slutat gick vi ner till vasa parken och la oss på gräset (plastgräset) och kollade på alla som börjat spela fotboll, det verken ringde vårvår och nästintill sommar i mina öron. På kvällen käkade jag, Johanna, Maria och Jessica middag med thaimat hemma hos mig innan vi drog iväg till en kompis. En helt klart BRA fredag.
På lördagen var det meningen att jag skulle jobba fram till tre och sen klockan fyra iväg till min moster som fyller år, men eftersom det var så förbövulen  vacker väder så var det dubbelt så mycket folk på fiket, det var helt sjukt. Jag kom inte iväg därifrån förens kvart över sex. Sprang hem, sprang iväg till Clara, nästan tre timmar sen, men det var iallafall supermysigt.

Min vecka ser ut så här:
Måndag: Jag, Johanna, Matilda och kanske Stella har planerat att ta vaxholmsbåten till mitt land över måndag-tisdag. Om det vankas bra väder såklart. Vi hoppas på att ligga på bryggan hela dagarna, men det kanske är lite väl önsketänkande.
Tisdag: Förmodligen vaknar vi av solen som skiner in och till fåglarnas kvittet och vågornas ljud. Hm, kanske inte.. Men vi åker nog därifrån på dagen någongång.
Onsdag: Jag ska vara med min syster hela dagen och på kvällen kör vi friends maraton. Mys!
Torsdag: Jag och Johanna skulle först sova på hotell eftersom hennes mamma har fått någon gratisgrej, men nu är vi nog istället hos mig eftersom familjen åket till landet.
Fredag: Jag åker iväg till landet där familjen slagit sig ner och stannar till på söndag.



Två bilder från landet förra året. Längtar!

Har jag någonsin varit såhär planerad förut? Tror fasiken inte det asså... Nu ska jag resa mig upp och göra något av den här dagen.. :) Hörs senare.

Hatar...

... att vara sjuk ! Det är typ det värsta som finns... Jag går runt här på landet och det ända jag gör är att hosta, snörvla och låter som en kråka. Fiiifasiken säger jag bara, under de som jag skrivit nu har jag hostat fem gånger och nyst tre ! Jag dör... imorgon ska jag vara frisk, så är det bara.
Tänker heller inte skriva ett sånt långt inlägg nu, ska ner och titta på robinson 2009 strax.
Dagen har varit lugn och skön. Var och kollade på nån orgentering (felstavning?) tidigare idag precis där vi bor. Lite lustigt att det just skulle komma hit. Sen har jag letat efter mitt påskägg, haha. Fick lite pengar, tidningar och en film på köpet. :) Jag vet, egentligen är det ju inte påskafton och det förens i nästa vecka, men hemma i stan kan man ju inte leta efter påskägg, så min lillebror och jag fick påskäggen nu. mummsit. Önskar att jag kunde lägga upp bilder, men kameran är fortfarande knasig. Hoppas den inte är sönder på nåt vis... :(
Nej hörni nu ska jag allt ta och kila ner till soffan där mamma och pappa väntar på mig. 
Hoppas ni får en mycket roligare lördags kväll än vad jag kommer att få !
Kramen. /Matilda


Landet

Då var det äntligen påsklov ! Gud så härligt. Behöver verkligen lov känner jag. Fast jag kanske inte behöver den här första helgen. Jag befinner mig nämligen nu på mitt land. Och här finns verkligen ingenting att göra. Visst, det kanske är en aning mysigt eftersom jag inte varit här på flera månader säkert. Men nej, det är fortfarande grått på nåt vis, inte vädret men naturen, träden är gråa, gräset är brungrönt och alla buskar ligger typ ner... Usch ! Som tur ska vi bara vara kvar här till söndag. Sen kommer jag hem till sköna gamla Stockholm igen.

Jag skulle ju lägga upp bilderna från igår i blåhallen, men nu verkar min kamera lite sådär halvt störd, så den vill inte ladda över bilderna...*gråter* . Vad har hänt nudå liksom? Jaja, jag får väl pröva mig fram, vilket inte kommer gå så bra, men aja...
Nu ska jag ner och se vad mamma håller på med, verkar som att hon behöver lite hjälp. Skriver senare hörni !
Ha en bra första kväll på lovet. /Matilda


Blåhallen

Yes, nu har jag precis kommit hem ifrån stadshuset, och blåhallen. Alla innestadsskolor här i stockholm var där och hade någon slags bal, eller övning inför sina skolors baler. Det var jätteroligt verkligen. Man skakade loss hela kvällen, haha ! Nej men kul hade vi verkligen. :) Bara det att jag typ inte har någon röst kvar. Jag som i tidigare inlägg skrivit att jag blivit hostig och fått halsont, ja de har bara blivit värre och nu har det slutat med att jag knappt inte har någon röst kvar, HÄRLIGT... Så det blir att vara hemma imorgon för min del. Känner mig raka motsatsen till frisk liksom, ;) .
Nog om sjuka jag och återigen till blåhallen. Ja.. man träffade sjukt många ifrån andra skolor som man inte träffat på hur länge som helst, det var också jättekul.

Däremot något som inte alls var särskilt roligt... Jag stod med Johanna och några till vid garderoben, ja där alla hängde av sina kläder och sådant. Vi skulle nämligen hämta min kofta, för jag stod i bara linne och frös jättemycket eftersom jag är halvt sjuk. Så jag frågar en kille som jobbar där, Jo.. skulle jag bara kunna få min kofta? Och så lämnade jag fram nummerlappen. Visserligen hade de som jobbade där sagt att det inte fick ge ut kläderna för ens nio, men jag frös ju och var sjuk...så varför inte? Men denna man svarade bara, Nej ! Och någonting med att man inte skulle få kläderna för ens klockan nio dåra. Sen säger jag, men jag är sjuk och fryser, jag behöver verkligen min kofta, jag trodde inte jag skulle frysa först, men jag gör det ! Han tittar på mig skitsurt och säger emot igen, sen hoppar Johanna in i saken och då ger han tillslut med sig... Men då drar han i nummerlappen jag håller i, sparkar till en stol som står där innanför så att den nästan välter och drar tag i mina kläder och slänger dom, och först kommer han med fel kofta (delade klädhängare med en kompis), så jag sa med irriterad röst, nej det där är inte RÄTT ! Sen blir han ännu argare, och sparkar till ytterligare en stol och verkligen morrar typ ! Sen när han fått tag i min kofta, och jag precis ska säga tack, ja då slänger han min kofta rakt i ansiktet på mig och skriker, STICK HÄR IFRÅN NU ! Ja bah, MEN vad i helvete är det med DIG? Men han skrek bara stick. Sedan gick Maria fram till honom och frågade vad han höll på med, men han sa bara, Vi får inte ge ut sakerna än, STICK!
Vi sa ju såklart till en lärare, och de skulle ta upp de här som kritik mot de som jobbade där. Haha, ja så det kan gå. Men som sagt, för övrigt var kvällen jättetrevlig. Jag kommer att lägga upp bilder ifrån ikväll, imorgon eller nåt. Nu ska jag sova ! Godnatt. /Matilda

Sjuk igen typ

Tjenis !
Ska typ gå och lägga mig om en liten stund, men ett inlägg till får det bli för idag. :)
Usch, känns nästan som att jag kommer behöva vara hemma imorgon, visserligen kan jag inte vara det, det är ju nationellt prov och sen blåhallen. Men fan vilken hosta och halsont jag har.... :(. Jaja jag får lida några dagar till, sen går det väl över. Ska gå och koka te efter detta inlägg, alltid lika gott med något varmt när man har halsont.
Nej nu ska jag lägga upp några bilder från idag, sen ska jag kila !







Godnatt !
/Matilda

Första härliga vårdagen

Enligt mig i alla fall, och det borde ni hålla med mig om ! Nu såhär ibörjan måste jag bara börja med att skriva GRATTIS JOHANNA ! Som fyller sexton år idag den första april. Hihi :) Och justja det är ju första april, har faktiskt inte åkt på nåt aprilskämt än, fast jag har gjort några små misslyckade skämt på folk, haha, nej jag är verkligen inte något vidare duktig på att komma på bra skämt :P . Tss.

Har nästan precis kommit hem nu, sitter och käkar polly som jag såg fanns i skafferit.
Dagen har varit jättebra, förutom att jag går runt och låter förjävligt, har fått någon slags konstig hosta, BLÄ!
Det som gjort denna dag så bra, var nog för vädret skull och att påsklovet närmat sig ytterligare lite till. Men alltså shit, vilket väder. Direkt efter vi slutat klockan kvart i tre, gick jag och Jessica ner i Vasa parken i solen, all is är borta där nu, så vi kunde sitta på fotbollsplanen, sååå härligt. Vi mötte Ebba, Johanna, Leo och några till där också. De saknades bara en glass i handen så hade allt blivit perfa typ. Hihi. Men ja det kommer fler sånna där tillfällen i vasan, ja verkligen många fler...

Det här ska man nog kalla för den första vårdagen, med vårvärme och vårkänslor. Eller hur?
Om det skulle fortsätta vara såhär underbart väder då skulle de förgylla hela mitt liv typ ;) .
Nu strax ska jag nog börja göra mina läxor jag har tills imorgon och på fredag. Har ju bal eller ah övningsgrej eller nåt, imorgonkväll så jag passar på att göra läxan till fredagen nu också.
Så nu ska jag nog ta och kila, men först ska jag sätta på sommarmusik, första låten för bli "I'm Yours" :D
Ha en fortsatt underbar vårdag ! :)

Här kommer dagens outfit också.


Grå-beige tjocktröja: Marco polo
Mörkblåa jeans: Cheap monday

Puss och kram, skumbanan !
/Matilda


RSS 2.0