Påsklovet närmar sig mer och mer

Så var det kväller och snart slut på tisdagen för denna vecka. Ja... påsklovet bara närmare sig mer och mer nu för varje timma och minut som går. Visserligen verkar jag inte få en så toppen början på lovet pga utav att jag ska till landet och grejer, men veckan som kommer dåå jävlar ! Haha.

Dagen har flytit på bra, trots att jag inte varit på så bra humör. Vi hade ganska lång dag idag, slutade tio i fyra, vår sista lektion var idrott, och vi sprang sju varv runt vasa parken. Och oj vad det kändes att min kondition har försvunnit, fast det gick ju ganska bra ändå... Men men det ska gå bättre nästa gång. :P
Efter att ha sprungit de sju varven och blivit helt knallröd i ansiktet begav jag mig så fort jag kunde, hem. Skulle nämligen kila ner på stan med Felicia. Så när jag kom hem duschade jag en snabbis och sen fräschade jag till mig lite till. Sen mötte jag upp Felicia på Odenplan och vi åkte och sen mötte vi upp Ebba som redan var på stan. Ebba var också med Julia, men hon skulle strax hem.
Så ja vi fortsatte att gå runt på stan. Vi åt de första jordgubbarna för i år. Vi var uppe i kulturhuset och tog massa kort på utsikten. Och vi såg även min favorit bloggerska Kenza ! Hehe :) .
Ska alldeles strax kolla klart på Den rätte för Rosing, och som sen följer upp utav Desperate housewifes.
Men nu hade jag först och främst tänkt att lägga in lite bilder från idag. Hoppas ni haft en bra dag.








Beso ! /Matilda

Slöa är min grej...

Goderkväller.

Är inte på nåt vidare humör, ska strax göra mig i ordning och gå till sängs, sen ska jag titta på film och tv. Kanske en kopp te (som vanligt) skulle göra susen. Har en liten chipspåse i mitt rum också som jag köpte idag, och den lär vara uppäten efter kvällens slut. Jag älskar chips. Men dessvärre har jag inte så många kompisar som gör det. Vilket jag fullt verkligen inte förstår. Vad är det inte som är gott med chips? Jag skulle äta mängder utav det, speciellt de tillfällen som jag är riktigt sugen på chips, muuuuums.

Slutade som sagt tidigt idag, fast jag var tillbaka i skolan igen två gånger efter att jag kommit hem. Först hade jag mitt hemkunskapsprov (som jag nu äntligen fick gjort, piiiuh) , då var klockan halv fyra och sen halv sex var jag tillbaka i skolan igen för ett sånthär utvecklingssamtal (kom på vad "mötet" hette sen). Det gick jättebra, min mentor sa typ bara posetiva saker om mig :D. Skönt att höra.
Här hemma sen har jag bara slappat och tagit det lugnt. Dessvärre fick jag reda på att jag var tvungen att följa med till landet i helgen, vilket jag inte ser fram emot. Det är så (förlåt) fult på landet så här års... typ lerit och grått. Men mamma säger att det inte alls det, att de gröna har börjat växa fram... jo SUUUUURE säger jag ;) . Så jag ska försöka göra allt för att få stanna hemma, hoppas det går vägen för mig och mina knep.

Nu hörni ska jag påbörja min slökväll, okej jag har redan slöat hela kvällen och faktiskt ska jag göra det hela veckan, har inget prooooooov, förutom ett nationellt spanska prov, men de behöver man ju inte öva till.. så ah.
Men ah, nästa, koka te, tvätta bort sminket, lägga mig i sänge och titta på ballar av stål.
Hoppas ni haft en någorlunda bra måndag (a) . Kram !
/ Eran bloggar Matilda


ännu en härlig måndaggggg!!!

Hayhay alla måndagspigga glada människor!

Denna dag började med tre timmars dans, inte det roligaste med våra nior. Hm, men skönt att slippa jobbiga lektioner. Annars hände inget annart. När jag kom hem så fick jag reda på att mina käraste bror har brutit sitt lillfinger.. Snyft historia detdär. Men jag och mammsen beger oss ut på stan för jeans för något så hemskt som jeans-letning, inte min favvo shopping. Men hem kommer jag sedan med tre par i påsar. Tro inte att jag är jeans-shopparen no.1 utan jag råkar bara vara helt helajeansutanhålli- lös... Men ack, nu blir jag jeansens drottning!
Har försökt plugga lite spanska också ifall det värsta skulle inträffa imorgon, mitt spanska förhör som jag ...råkade.... hoppa över i torsdags blir imorgon istället.

Yaya, nu ska jag borsta mina tänder, eller lavarse los dientes som det heter på spanska. HAHA! Godnatt /Ebba


300309

Slutade tidigt idag, vi hade ju dans ni vet och det ledde till att vi knappt fick några lektioner efter det. Men jag hade nationella prov, och det glömde jag bort, eller nej inte glömde men jag trodde vi inte hade något pga av dansen och lunchen, det låg nämligen så tätt ihop så då trodde jag att vi inte skulle hinna med nationella. Men sen som tur var sa Stella till mig i Ebbas klass att vi hade nationella i varje fall. Så jag kutade ner, och där hade de redan börjat, så jag fick förklara mig och ah det gick an. Men när vi satt där så gick det inge vidare. Det var alltså talförmåga som vi hade nationella i engelska. Och jag rent ut sagt SUUUUUGER på det. Så min engelska lärare fick säga till mig att jag skulle prata mer ett antal gånger, och åh vad det var pinsamt. Jag hittar liksom inte ord och det bara sluddrar när jag pratar, blä. Men sen verkade det som att det gick ganska bra i varje fall, för jag pratade ju en del när jag skulle prata och så. Men, men jag får väl se hur det går.

Ska typ tillbaka till skolan lite senare, kanske dels för att hälsa på några från rödabergsskolan som ska dansa med andra nior ifrån vår skola och sen för att ikväll har jag nåt sånt där möte... vad heter det nu igen....nåt med samtal, aja ni fattar... snacka betyg och sånt.
Ska i varje fall tråka lite nu, vet inte vad jag ska göra... men just nu är jag inte på topphumör, så jag ska väl sitta och drömma mig bort nånstans, haha.

Puss, /Matilda

Trött

Godmorgon !
Har precis blivit klar för att pallra mig iväg till skolan, men kände för att skriva ett litet inlägg först, med dagens outfit.
Idag börjar jag klockan halv nio och då ska min klass och några till ha dansövning inför blåhallen på fredag. Ska bli ganska skönt, med tanke på att man slipper de första lektionerna. ;)
Men för att återgå till det som jag skulle skriva om egentligen.... så okej, här kommer dagens outfit.

            
            

Glömde skriva dit vart kläderna kom från.
Min gamla vanliga gråa halsduk : Indiska
Grönblå t-shirt : Ginatricot
Mörkblåa jeansleggings: också från gina.



Ha en bra måndag.
Hugs! /Matilda


earth hour

Har nu helt ärligt talat inte varit såhär trött i hela mitt liv. Gårdagen var hur mysig som helst men när klockan slog tre (jag helt förvirrad eftersom klockan gick från att vara två till tre...) kände jag att det var bäst att dra mig mot sängen eftersom vi var tvunga att åka klockan åtta. Men nej, jag lyckas att inte kunna sova. Antar att jag var spidad eller något, men det gick iallafall inte. Så somnar halv sex.
Nu har jag jobbat i fyra timmar, antar att jag klarade mig på adrenalinet, men nu så nickar jag till var femte minut, ska lägga mig och kolla på vänner nu tror jag.

Men om vi backar till igår vid halv nio, släckte alla sina lampor..? Vi satt i mörkret med tusen tända ljus, det var supermysigt, vad roligt att det var så många som tog det seriöst. Här är lite bilder från igår, tagna från Aftonbladet.se





Nu ska jag sova. God natt! /Ebba


Sommartid

Tänk att det redan är söndag. Och hittills har dagen gått jättefort. Men det beror ju säkert på att det faktiskt har blivit sommartid. Känns lite konstigt faktiskt, att det redan är sommartid. Och nu får man sova en timma mindre eftersom tiden flyttas fram.

Gårkvällen utspelade sig hos Jessica. Först kom Johanna till mig och vi gjorde oss i ordning lite. Sen runt halv nio åkte vi till Jessica och var där vid nio. Då när vi kom var det bara, jag, Johanna, Maria och Jessica som var där. Men sen kom det ett par stycken till. Det var ganska trevligt. Vi satt och tittade på matchen, pratade och lyssnade på musik, en liten chillkväll. Lägger in några bilder från det lite längre ner.

Igår var det ju också earth hour. Så precis innan jag och Johanna gick, så släckte vi hela min lägenhet. Men förövrigt tyckte jag inte att det var många som släkt i sina hus. Dåligt, det var väl inte så mycket begärt att släcka lite lampor? Jaja, man gör som man vill.
Vad ska jag göra idag då? Jo, ingenting. Kanske ska fråga någon lite fillur ifall den vill ta en kvällsfika. Det var så himla länge sen jag var och fikade känns det som. Så det passar nog perfekt. Sen ska jag nog plugga och bara ta det lugnt. En vanlig söndag ungefär.
Nu ska jag titta klart på sverige värsta bilförare. ;) Ha en fin dag !








Det fick bli två bilder ifrån igår hos Jessica. Det är jag och Johanna på den första bilden och på den under är det Maria.
La in två till bilder, så nu är det fyra. Det är Maria och jag på bild tre, och jag på den sista bilden ;) .

Puss och kram
/Matilda

Let´s dance

Åh, missade let´s dance finalen igår. Har inte kollat på let´s dance alls nästan men jag gick in och kollade på tv4.se och blev helt kära i laila och tobias slutdans. Den var så jäävla fin, jag var fasen tvungen att gråta en skvätt. Hejade faktiskt på Magnus för att jag tycker det är fusk att Laila kan från innnan, men den här dansen, shit vad fin den var!


Sen tycker jag att ni som inte såg det igår ska gå in på tv4.se och kolla när David dansar jive, så jäkla bra! Haha, fyfan vad jag garvade.

Nejmen nu har jag bråttom som tusan! Vi hörs imorgon /Ebba

snygging och filmtips

Min veckans snygging kommer i samband med veckans filmtips. Filmen heter Efter bröllopet och är dansk, med lite svenska skådisar och som även utspelar sig i indien. Det är min bästa film just nu, kan inte beskriva varför den är så jäkla bra, men den spelar på helt rätt strängar. Och glöm ej, HANDUK! Jag grät så mycket (tredje gången jag såg den...) att kudden bytte färg typ... Hmm. Och då blir självfallet Mads Mikkelsen i filmen min veckans snygging. GÅ OCH HYR NU!



/Ebba


trött....

Denna dag har sprungit iväg.. Kanske inte så konstigt eftersom jag jobbat hela dan. Och nästa helg får jag full lön, tjoho!

Min helg, eller det kvarstående av helgen, ser ut så här:
Lördag: Jobba fram till 3, sedan hem, duscha och göra mig i ordning för att åka till Uppsala och träffa min käre gamla vän Simon! Har inte träffat honom sedan nyårsafton, och vi kallas bästa vänner...
Söndag: I vanliga fall när jag vaknar i Uppsala brukar klockan stå på tolv, ett någongång, men eftersom jag måste jobba så blir det upphopp ur sängen runt åtta.... Härligt! Sedan ska jag jobba till tre, och efter det måste jag göra något, gå på stan skulle vara behövligt.

Igår var jag på bio med Matilda, som ni såg i hennes inlägg. Jag var lika exalterad som henne efter att ha sett den, man blev så sjukt tagen men samtidigt glad efteråt, man kan nog inte riktigt säga att det var en happy-film men som Matilda sa, det är härlig.



Nu ska jag, hmmm, röra på mig. Hörs senare /Ebba

Earth day

Godmorgon.
Har varit vaken ett bra tag, eller sen klockan nio i alla fall. Förstår inte varför jag inte sover längre. Att vakna klockan nio hatar jag verkligen. I vanligt fall brukar jag stiga upp runt elva halv tolv... Men de två senaste helgerna har jag börjat vakna runt nio halv tio. :( Kanske det är för att jag stiger upp så tidigt på vardagarna, ja så borde det ju vara.

Dagen ser ut som sådan, att först nu efter jag skrivit klart, så ska jag hoppa in i duschen, sen blir det plugg i flera timmar med min pappa...suck. Sen när kvällen närmar sig ska jag träffa ett par kompisar, men allt är inte riktigt bestämt än, så ja, jag får se. Men nåt kul ska jag hitta på i alla fall. Och det skriver jag mer om i senare inlägg.

Nej nu bör jag börja ta och göra mig i ordning. Annars kommer jag ligga kvar här i sängen en evighet.
Sen måste jag påminna er om att ikväll klockan halv nio så är det Earth hour, ska ni vara med och släcka ner er lägenhet då? Jag tror min familj ska vara det. Fast jag tror att jag är ute då så jag vet inte om jag kommer vara det ;) . Menmen, jag tycker att ni ska vara det, även fast det kanske inte kommer förändra så mycket så kanske det fortfarande är flera människor som börjar tänka lite mer på miljön och så.

Men ah nu måste jag kila, vi hörs ! /Matilda

slumdog millionaire

Har gjort mig i ordning och ligger i sängen. Funderar på om jag ska sova eller om jag orkar se på en till film innan jag somnar. Vilken skulle det bli då i sånna fall? Hm....The notebook, eller kanske seven pounds varför inte lejonkungen eller twilight för typ 70 triljarder gången. Nej jag kan inte bestämma mig just nu i varje fall. Så jag får se vilken det blir efter jag skrivit klart detta inlägg.

Ikväll var jag ju med Ebba på bio, Slumdog millionaire blev det. Och ifall ni aldrig kommer att se den, ja missa DEN filmen, ja då har ni missat något här i livet. Oj vad den är värd att se. Den var så himla bra ! Väldigt stark var den och jag kunde inte undgå att lägga några tårar på slutet. Den var extremt bra gjort också, den var liksom så härlig. Musiken, miljön och ah hur de filmade allt, det vart så otroligt bra.
Så ja jag kan inte säga något mer än att jag tycker verkligen att alla ska se den. 

      

Nu ska jag nog ta och börja se på någon film. Fast jag lovar att jag kommer somna efter tio minuter. Som ni kanske förstår då, så är jag väldigt trött... nej jag orkar inte göra nånting så det kanske blir att sussa direkt då, aja, godnatt och sov så gott då. Puss

/Matilda

At home

Hej bloggen !

Ska strax äta, så ska inte skriva så mycket. Jag mår i varje fall bättre nu. Har träffat både Johanna och suttit barnvakt. Att sitta barnvakt gick bara bra. Hon skulle på gymnastik så jag var inte med hela tiden, fast sen kom jag och hämtade henne igen och väl hemma hos henne när vi tagit av oss ytterkläderna kom hennes pappa hem.
Så ah jag kom hem för drygt en timma sen. Gud vad skönt det var att komma hem. Vet inte hur många gånger jag gått ute nu i det här vädret. UUUUUSCH vad äckligt vädret är alltså. Imorse var det ju sol? Jag trodde det skulle bli vår. Men så fick jag höra på tvn att det ska bli snö typ hela april.... och då trodde jag att jag skulle dö. Vem orkar mer vinter nu liksom !? Vår kom, ja kom nuuu !

Var nere på stan en snabbis och köpte skorna som jag la undan igår, är riktigt nöjd med mitt köp :) .



Fina va? Skorna är från kära H&M och kostar 298 kr.
Aja nu ska jag äta och sen ringa Ebba, vi ska nämligen på bio :) .
Hoppas ni får en fin fredag, och puss och kram !
/Matilda

Helg och magont

Ligger i sängen och kom precis hem. Jag har nämligen värdens magont... fick det nån gång på lunchen, och så en timma senare pallade jag inte mer, så jag gick sakta hem. Har så mycket jag ska göra idag, så jag passar på att vila ut nu innan det, alltså jag ska träffa Johanna ett tag efter skolan, det är en viktig grej vi ska göra. Sen klockan fyra är jag barnvakt igen till klockan halv åtta. Så jag kommer inte blogga för ens efter det.
Men SHIIT, just precis nu, när jag ligger här i sängen och lyssnar på håkan hellström, ja då kommer jag plötsligt på att nu har jag ju fan helg ! Gud så härligt. Och sen är det bara en vecka kvar innan påsklov. Men nästa vecka kommer att gå jättechill, vi ska typ ha övning inför balen på måndagen och sen ska vi till blåhallen på fredag som nästan alla andra skolor i stockholm också ska göra. Hehe, och inget prov har jag.... eller jo okejdå det där eländiga hemkunskapsprovet som känns så onödigt. Men men, skönt i alla fall att det blir en bra vecka.
Men den här veckan har varit extremt skön den med.... för den har gått så himla fort. Jag tänkte liksom inte igår på att det var helg idag, och idag har jag inte heller tänkt på att det är helg nu... men antagligen är det för att jag inte ska göra något idag, ska liksom bara ta det lugnt och vara med familjen.

Kom också på att jag har inte gjort veckans snygging på två veckor ! :O Slarvigt... Men nu, nu när jag för en gångs skull har tid att säga det, så kör jag på det nu då.
Hm... och veckans snygging blir Kanye West. Tyckte inte han var så snygg förut, men har börjat tycka det nu. Och hans låtar slår ju allt, så han var ju bara tvungen att bli veckans snygging nån gång, och varför inte nu då? :)
Här kommer både en bild och hans senaste låt, Amazing.

     

 

Nu ska jag sova en liten stund.
Hugs !
/Matilda

Mys dag

Dålig uppdatering idag, förlåt. Men nej jag har verkligen inte haft tid, dessutom hade mina föräldrar tagit bort min dator pga utav för lite plugg och för mycket sitta-framför-datan-istället. Så jag fick inte tillbaka datorn för ens klockan tio. Sen har jag hållt på med andra saker, men såklart typ allt förutom plugg, tjihoo det känns ju bra, fast nu när jag tänker efter, så har jag ju verkligen inget jag behöver plugga till.. eller jo okej, ett hemkunskapsprov som är på måndag, men det är lungan med det.

Dagen har varit jätteskön. Försov mig på första lektionen så jag kom till svenskan, sedan hade vi bara 25 minuters matte och sen var det dags för någon teater grej om William Shakespear. Eller alltså det var en kille och en tjej och killen skulle spela Shakespear och hon var typ hans kompanjon eller vad jag nu ska kalla det för. Sen drog de här två skådespelarna upp elever från de klasser som var och såg det här. Det var ju bara elever från vår skola och vi var liksom i våran skolas personalrum så man visste ju vilka alla var och så.
 Det var liksom ett par olika shower eller vad man ska kalla dom för, som elever fick vara med i. Och det var så himla roligt. De handlade typ om först att hitta sin rätta fru och då var de värsta tävlingen om vem som skulle vinna vilken kvinna, sen var det typ någon dr phil liknande sak, och sen nån hamlet grej och ah några saker till. Och alla som var med fick ha på sig så många roliga saker, bla färgglada krulliga peruker, hattar, skyltar, några bar svärd och en hade spökdräkt på sig. Haha, herregud vad man skratta.

Efter skolan stack jag hem en snabbis och sedan mötte jag Julia och Mikaela och så gick vi och fikade på espresso house. Jättemysigt, bara det att Julia satt och snacka om att hennes Chai latte smakade te hela tiden....När vi gick ut där ifrån var de sista hon sa, ska ni inte göra lite teeeeeeeeeee till mig (eller nåt i den stilen, det var i alla fall med te i meningen) .
Sen efter fikandet var alla tvugna att gå förutom jag så jag mötte upp Felicia på Odenplan och vi begav oss ner på stan för att hon skulle kika in på H&M en snabbis. Hon köpte ett par hårband och jag hittade ett par jättefina skor där ifrån som jag la undan. Kanske köper de imorgon. Men efter Felicia hade köpt sina saker skulle hon åka hem igen, så jag ringer, Maria som också var på stan med Johanna och Stella, och då möter jag upp dom och sedan traskar vi runt på stan ett tag. Sen kilar Stella hem och vi tre traskar vidare. Sedan möter vi upp Stella igen och Ebba. Vi skulle nämligen gå och käka. Det blev ett litet thai ställe vid Ebba ungefär. Billigt och gott var det. Och mysigt hade vi det såklart också.

Nu ska jag avsluta min kväll med att lägga upp några bilder här på bloggen.

  
  
  
  
  
   

Godnatt och sov så gott !
/Matilda

Middag hos Ebba

Hello,hello !
Blir ett sent första inlägg här i bloggen idag. Har inte haft tid helt enkelt att skriva tidigare.
Dagen har varit bra, men faktiskt en ovanligt tråkig onsdag. Trots att vi inte hade två ämnen, okej vi hade nationellt prov under de men ändå. Ahmen i alla fall trots det så var dagen seg, berodde säkert på för att jag var så trött. Somnade på svenskan... Så jag tror det blir läggdags snart.

Efter skolan gick jag hem, men lite senare gick jag hem till Ebba för att käka där. Julia de Ruvo, Ebbas kompis Alexander och hans kompis Fredrik. När Alexander och Fredrik hade gått kom Johanna. Då var det dags att äta. Vi lagade fiskpinnar med pasta. Åh fiskpinnar är så jävla gott, hehe. Det blev flera timmars girltalk, haha ja vi snackade om hur mycket som helst hela tiden.

Runt kvart över nio var jag hemma igen, och satte mig direkt framför datorn och nu har jag suttit och kollat på fråga Olle som hade prämiär idag.


Nu hade jag tänkt att lägga in ett par bilder vi tog hemma hos Ebba idag, hade systemkameran (som är familjens så jag brukar inte använda den) med mig.

 
 
 
 

Nu ska jag sussa, eller nej koka lite te först gör nog susen innan läggdags !
Puss och kram.
/Matilda


godnatt!

Jag är trötttt som tusan och måste sova och plugga och duscha. Usch, allt skulle jag gjort innan sju idag men som vanligt blev planerna annurlunda. Dock har dagen varit mysig och började bra redan första lektionen med nationella i engelska, det kändes jättebra. Resten av dagen flöt på och efter skolan gick vi hem till Stella och käkade mackor och slunga i oss nutella. På kvällen käkade Jag, Matilda, Julia de Ruvo och Johanna middag hos mig, det var supermysigt och hann tillochmed att träffa några gamla vänner innan.

Mmm, för att sammanfatta dagen: mys. Okej, vet inte hur jag ska lägga upp mitt liv nu. Orkar inte resa på mig, orkar inte gör mig í ordning och DEFENTIVT INTE plugga. Förhör och 1000 läxor till imorgon. Nej fyfan, tror att jag har en dödlig sjukdom eller något.

Godnatt.. Eller något åt det hållet. / Ebba

Dagens

Kom på att jag har nationellt prov nu på morgonen, så därför fick jag helt plötsligt extremt bråttom. Sitter här osminkad med en halvmacka i handen. Känner mig lite duktigt som skriver ett inlägg så här tidigt, hihi.
Nej nu måste jag ta mig i kragen och sluta sega och börja göra mig i ordning. Får verkligen inte komma sent till provet.

Och här kommer dagens outfit.

     
                                            Svart lång tröja med öppen rygg ; Ginatricot
                                            Mörkblå tubkjol; Weekday
                                            Mörkgråa ribbade strumpbyxor; H&M

Ha en bra dag !
/Matilda


Tisdag

Sitter och tittar på desperate housewife och har precis ätit upp. Och vet ni, jag har druckit min första påskmust för i år. Gottigottgott. Lite konstigt, jag gillar inte cola, men jul/påsk-must gillar jag. Men visst smakar det inte lika dant ! Tycker inte jag i alla fall.



Hade ju so prov idag, och jag var ju inte så påläst till de trodde jag. Men faktiskt så gick det mycket bättre än vad jag trott på provet. Den sista frågan som var en mvg fråga svarade jag riktigt bra på (hoppas jag), ni vet sådär långt och riktigt tydligt. ;) Så ja, jag hoppas på det bästa nu att jag får någorlunda bra.
Vi hade gympa idag som sista lektion, och efter den lektionen var jag helt död. Först trodde jag inte att jag skulle bli det eftersom vi först bara spelade handboll, men sen sa våran idrottslärare att vi skulle springa 7 snabba varv, 20 armhävningar, 20 situps, 10 upp hopp och nudda väggarna tio ggr, jag dog ! Allt gick så jävla snabbt. Jag som var duktigt på sånt där förr, värsta friidrottaren var jag. Men nu, nu har jag plötsligt gått från topp form till super otopp form. Jobbigt värre... :( Fast det ska de bli ändring på, jag har bestämt mig för att börja gymma mycket mer nu.
Jaja, efter gympan gick jag hem, men på vägen gick jag in på seven eleven, jag var så sjukt hungrig. Köpte en påse gott och blandat, pringles och en fanta. Ja, lite måste man ju få tjocka sig... ;)

När klockan var lite innan sex begav jag mig tillbaka till skolan, jag skulle nämligen på nån vandring. Det hade med belysningen i parker och sånt att göra. Alltså att man ska ha fler upplysta ställen här omkring, eftersom många ungdomar tycker att det är så mörkt när det går hem under nätterna på helgerna. Hela skolan var inte med, bara 6 elever var med och deltog..Det var polis och massa grejer med också, det var lite intressant, men när vi gick ut till olika gränder och parker, då var det inte lika intressant, de enda man tänkte på var att man ville hem och värma sig. Jag frös nästan ihjäl seriöst. Vi var ute i en och en halv timma. Alla var verkligen riktigt frusna. Men som belöning i slutet fick vi två biobiljetter, och imorgon ska vi få en till.

Nu ska jag se slutet på desperate housewifes. Vi hörs.
Hugs !
/Matilda


Ett måste

  
 
Ja, alltså jag bara MÅSTE ha de här klänningarna ! Det är ju typ hur söta som helst. Alltså förstå att ha dom där på sommaren, med ett par söta ballerina eller pumps ! Aaah, jag dööör. Nu ska jag bannemig snacka med mammi och pappi, så dår de ta och köpa någon utav de här klänningarna till mig och jag resten. Fan vad jag vill ha dom. Ni måste medge att de är sjukt söta? Eller? Ja, det tycker i varje fall jag. Jag som har blivit besatt utav blommigt och sånt, så då kanske ni förstår varför jag är så desperat efter dessa klädesplagg, hehe.

Ahmen, nu ska jag gå och lägga mig, har ju so provet imorgon och måste vara pigg. Har lärt mig en del nu faktiskt, tack vare min pappa som hjälpte mig att plugga.

Godnatt !
/Matilda


Rupert Grint

Jag är typ trött som en jag vet inte vad. Skulle kunna somna på stubben.

Var på stan och fönstershoppa stooort! Stella gick runt och strödde pengar runt sig medans jag är paank. Eller egentligen inte, men eftersom allt galet i världen händer just mig så råkar mitt kort vara borta. Dagen har varit... tröttsam? Gick på stan som en zombie och kom hem och fortsatte med Harry Potter och fången från azkaban. Nejmen att jag ens skriver dethär, är jag en nörd eller vad? Men jag är iallafall kär, i Ron! Han är så jävla rolig, skrattade fan så jag grät idag. Jajajaaja, nu ska jag somna som stocken själv. GODNATT! / Ebba


plugg

shulululu !
Måndagen vecka 14 avklarad. Skönt. Måste alldeles strax börja plugga till ett so prov jag har imorgon. Och ärligt talat, jag har inte pluggat ett piss ! Så det känns inge vidare, Men som tur var, varnade jag min so lärare och ifall det skulle gå skit för mig, så skulle han förhöra mig på nåt annat sett. Jag hade varit sjuk ett antal gånger och därför missat många so lektioner. Jaja, hoppas det ordnar sig...

Skriver senare.
Kram

/Matilda

söndag

Och så dog helgen. Men på något helgalet sätt så fruktar jag inte veckan på samma sätt jag brukar. Har haft så helskön helg att jag känner mig helt utvilad och pigg. Hm, vad enormt präktduktig jag låter, men det är all sanning.

Dagen idag började med ett vänneravsnitt tillsammans med Ester. Sedan blev det frukost med syster eftersom alla åkt iväg på olika uppdrag i världen. Vi satt och pluggade en timma samtidigt som vi käkade frukost, solen sken och humöret var på topp. Vid 2 började vi göra oss i ordning för att åka iväg till min moster som fyller år. Hos moster var hela släkten samlad och det var kulkulkul. Men kvällen kom och väl hemma så har jag och min bror bestämt oss för köra lite seg Harry Potter maraton med en harrypotter varje dag i veckan, båda lite halvtokiga i Harry Potter och idag blev det tvåan. Mysssss! Nu har jag pratat med Julia i telefon i två timmar och det blir vänner för helaköret, bra avslutning på helgen.
Extremt roligt avsnitt från nian.

Godnatt /Ebba

För en lång, lång tid

Brukar inte lyssna på Håkan Hellström så mycket. Men jag verkar ha speciella perioder som jag tycker om att lyssna på hans låtar. Och vissa utav låtarna är ju verkligen jättebra. Jag blir verkligen superglad utav dom och jag tänker på sommaren när jag lyssnar på en del utav hans låtar. När jag lyssnar på hans låtar måste jag ha på högsta volym och ah känna mig i den där speciella perioden som jag tycker om honom. Annars kan jag typ inte tycka låtarna är bra, utan bara jobbiga. Konstigt vah?
Men nu, nu skulle jag kunna lyssna på alla hans låtar om och om igen, de finns liksom ingen anledning till varför jag skulle sluta? Haha.
Jaja, här kommer en bra låt utav hans. "För en lång lång tid". Nu ska jag lyssna på den en sista gång och sen gå till sängs.


sov gott och dröm fina drömmar.
/Matilda

slut på helgen

Hej bloggen !

Jag har inte kunnat skriva idag pga att mitt internet inte fungerat. Men så tidigare ikväll så fixade pappa det.
Menmen, nu kommer mitt inlägg för dagen i varje fall. Dagen har varit sjukt tråkig, har suttit inne hela dagen och mått dåligt och pluggat. Usch vilken depp söndag.

Gårdagen var rätt mysig. Det blev en liten chillkväll kan man väl säga hos mig. Ah, ett par kompisar kom till mig, så satt vi och lyssna på musik och snacka. Det blev ganska trevligt, kanske lite jobbigt mot slutet, men ah. Lägger upp bilder från igår här på bloggen imorgon eller nåt. Orkar inte just nu.

Känner för att typ koka te och lira lite gitarr, haha shit vad lira låter som om man vore jätteduktig på något.
Eller kanske ska spela guitar hero, så sjukt länge sedan jag spelade det. Vore iof ganska kul.
Aja, tror jag istället ska gå och lägga mig, har varit extremt trött idag, så inget blir det, haha ;).

Hoppas ni haft en bra helg.
Beso !

/Matilda

filmkväll är bland det bästa jag vet

Ouff, vad trött jag är. Kom precis hem från jobbet där jag vart från halv tolv. Stressigt som fasiken, men det går bättre och bättre och blir också roligare. Var gråtfärdig första dagen för det var så mycket nytt, men nu har jag börjat fatta allt och kommit in i det och det känns tusen gånger bättre!

Min gårdag var ungefär hur fantastisk och mysig som helst. Jag träffade Julia och Felicia på odenplan för att gå och hyra film. Vi bestämde oss för kategorierna en töntig feel good, en mysig kärleksfilm, en BRA film och och en sorglig film. Efter en timma och lite småbråk så gick vi hemåt med high school musical 3, dirty dancing 2, Chocolate och efter bröllopet. ´Felicia och Julia gjorde i ordning pastasallad och så började vi med highschool musical. Chocolate och efter bröllopet går direkt upp listan som bästa filmer, se dom ifall ni inte gjort det säger jag bara! En riktigt snygging i varje film kan jag också lova!



Idag firade vi syster min med presenter och tårta och det ska fortsättas nu. Nu ska jag hjälpa min broder med hans nyinköpta ipod. Vi hörs senare! Kram Ebba

Kortis

Kortis inlägg ! Sov hos Johanna igår, det var jättemysigt. Under kvällen var vi hos Theos farbror och chillade typ. Det var jättetrevligt faktiskt. Vi käkade lite på donken innan vi gick hem till Johanna och hos henne såg vi sen på film, Moulin Rouge blev det. Och tyck att det är hur konstigt som helst, men jag hade aldrig sett den förns då.

Idag har jag varit barnvakt åt en liten tjej som heter Valentina. Jättesöt. Allt gick jättebra och jag ska få vara barnvakt igen flera gånger. Stolt, då känar jag ju lite pengar i varje fall.

Nej nu ska jag hetsplugga, och sen ska jag träffa Johanna. Skriver igen ikväll !
Kramar

/Matilda

Fredag kväll

Godkväller på er.
Har precis käkat jättegod mat. Det blev pasta med parmaskinka, en god sallad som jag gjort, och en saffran sås. Smaskens vare.
Just nu sitter jag här i min ensamhet och försöker klura ut vad jag ska ha på mig ikväll och vad jag vill göra. Johanna kommer strax till mig, vi ska fixa i ordning oss, så då kanske hon kan få mig att bestämma vad jag vill göra, hehe ;) .

Var ju och tränade tidigare idag, och gud vad det kändes att jag inte tränat på flera veckor. Så det var riktigt skönt att göra det. Visserligen tränade jag väldigt hårt i lite mer än en timma så jag var helt slut efter åt. Men det kändes skönt och bra i varje fall. Och precis när jag skulle byta om, så kom de fram en tjej inne på omklädningsrummet och sa till mig. "Har du tränat här länge, för du ser så himla smal och vältränad ut", jag svarade med ett leende på läpparna, "Haha, tack, men jag har faktiskt inte tränat här så länge, har gjort andra saker i och för sig, men ah" . Så sa hon några mer saker.
Men just den där grejen hon sa till mig att man såg vältränad och smal ut, det var ju jättesnällt sagt, och det kändes ju jättebra att höra någon säga det. Men visst blir man glad när man får sådana liknande komplimanger. ;)

När jag kommit hem, hoppade jag in i duschen, glömde handduken här hemma, så jag duschade hemma då istället.
Sen hade jag bestämt med Johanna att jag skulle komma ner och möta henne och Maria på stan. Så jag fick skynda mig en aning. 

     
       Här var dagens outfit.
       Lång randing kofta; tommy hilfiger
       Refflade strumpbyxor; H&M
       Sen har jag ett svart linne under koftan som är från gina.


Väl nere på stan med Johanna och Maria gick vi nästan direkt in på donken och jag köpte något att äta, var vrålhungrig eftersom jag inte hade ätit något efter träningen. Sen satt vi typ där och hängde hela tiden, hehe.
Sen vid fyra var de tvugna att gå, men jag fortsatte min tur på stan. Skulle kanske träffa Jessica, men sedan blev det inte så. Jag var ute efter ett par pumps eller gympa skor, och såklart är alla pumps slut överallt, (om någon vet var man kan hitta snygga sånna, ah ni vet med lite tjockare klack, än sånahär silvassa klackar, så säg till) men som tur var hittade jag ett par svarta snörskor som jag var ute efter också. Så dem fick det bli. Jag köpte också även ett par jeansleggings från gina. Mycket fina.


                                 Jeansläggings; Ginatricot, 199 kr
                                 Svarta snö rskor; Eurosko 199 kr

Nu kommer nog Johanna snart, så jag ska nog lägga fram det jag ska ha på mig, och börja sminka mig lite sagta.
Åh vad jag vill att den här kvällen ska bli rolig, fast det känns inte som att den kommer bli det... men ah jag får hoppas.
Jag är nämligen suuuuupertaggad men trött, fast det blir jag inte när jag väl kommit ut.
Men ah, hoppas ni får en bra fredagkväll.

Puss och kram
/Matilda

taken...

Studiedag idag, så jäkla skönt.
Igår strosade jag, Maria, Stella, Johanna och Matilda runt på stan ett tag. Jag köpte två par skor, båda från H&M båda skitsnygga. De ena var bara vanliga vita gympaskor, min gamla hade sett sina sista dagar och ett par bruna högklackade, kände att min korthet har gått för långt... Efter det gick jag hem , käkade middag med familjen och gjorde mig i ordning för en utekväll. Men istället blev det bio med Johanna hennes pojkvän Alfred och Nils. Det var mysigt enda tills jag insåg vilken film vi valt och se. Ingen hade någon aning om var det var för film, men det var den enda som gick rätt tid. Den hette Taken och handlade om kvinnohandel. Så otomordentligt läskig, hemsk och marddrömmslik. Det var ingen skräckis utan det kändes som det skulle kunna hända typ precis vem som helst. Fyfan, men jävligt bra var den!



Imorse käkade jag och Johanna mysfrukost med ägg och mackor innan jag avr tvungen att springa iväg till min moster, hade nämligen bestämt att jag skulle käka lunch där med henne och hennes gamla kompis som jag var jättemycket med när jag var minde. Det var jättekul! Efter det strosade vi runt med en stor tvillingvagn på söder. Nu har jag precis kommit hem, ska hetsstäda mitt rum innan jag ska träffa Felicia och Julia för en stor filmkväll och middag, supermysigt! 
 Juste, när jag var på stan idag hittade jag tröjan jag letat efter överallt hur länge som helst, men såklart kostar den typ 1000 spänn. Tänk den här, fast i vuxenstorlek och minus pippimärket. Mmmm, är kär!



TJINGTJONG/ EBBA

Studiedag

Tjabba !
Idag har jag alltså studiedag. Och gissa om det är härligt. Nu ska jag iväg och träna, sen ska jag ner på stan och sen blir det lite plugg, okej, de sista är ju inge vidare kul. Men hellre att plugga hemma än att gå i skolan.
Har precis käkat frukost och börjat klä på mig mina träningskläder. Borde egentligen komma iväg nu, men jag är seg som vanligt på mornar.
Men nu får ha en bra dag idag ! Jag hör av mig lite senare, typ när jag kommit hem eller nåt.

                  
                   Min goda frukost jag åt idag. ;)

Ciao !
/Matilda

Hemma

Ingenting hände ikväll, så ja, det blev en hemmakväll idag istället...Men imorgon och på lördag ska jag ställa till med braaaaak ! Höhö.
Det jag gjorde ikväll var att jag gick och åt med Johanna, sen kom Maria som var tvungen att gå en liten stund senare och ett tag efter hon gått, kom Ebba. Johanna och Ebba skulle på bio med Johannas pojkvän Alfred och Nisse. Först skulle jag också med, men så skulle jag inte fått gå ut imorgon ifall jag gick ut idag så... jag valde att gå hem och typ se på film och sånt här hemma. Kände faktiskt nu när jag kommit hem och sattit på mig myskläderna, att det faktiskt skulle vara skönt att få vara hemma ikväll.
Nej ärligt talat så orkar jag inte skriva mer, vill bara lägga mig framför en film med en kopp te, och gosa ner mig i täcket.
Gud vad lockande det låter. Jaja, vi hörs imorgon !

Och juste jag skulle ju lägga in en bild på min outfit, blev inte världens bästa bild kanske... men ah här kommer en.

        
          
           Jacka från: Hm... minns inte och jag orkar inte kolla heller ;)
           Grå Halsduk : Indiska
           Svart spetslinne (syns inte att det är det, men de ere iaf) : Ginatricot
           Mörkblåa jeans: Cheap monday
          Brun skinnväska: Köpt i Florida, minns ej vad affären hette.

Sov sött !
/Matilda

Härligt

Ja... nu har jag och Ebba och alla andra i Vasa Real heeeelg ! Tjihooo ! Superskönt, och jag är supertaggad. Visserligen tror inte jag att det händer nåt ikväll... fast kanske :P.
Har haft en skön torsdag som vanligt idag. Visserligen är den lite för lång. Men egentligen flöt ju allt på jättebra. Efter skolan var jag med Johanna, först träffade vi några och sen gick vi hem till mig för att lämna av några saker, bla min eländiga läxväska...haha, vad töntigt det lät, men det är faktiskt bara en typ tygpåse som jag har böcker och sånt i.
Sedan begav vi oss ner på stan, där vi träffade Ebba och Maria. De hade gått ett tag på stan så vi gick in en sväng på gina och sen åkte vi hem.
Nu gör jag inte så mycket... sitter i mysdräss och ska nog strax göra mig i ordning, för Johanna borde ringa om en liten stund. Vi ska ut och käka. Mys !

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, har inget intressant att berätta. Antagligen har min hjärna fullt upp med att tänka på att det är helg och vad som kommer hända ikväll, så nej inget speciellt eller nåt jag fått reda på kommer jag på som jag borde berätta...annars skulle jag säkert gjort det från början.
Men hörni, jag lägger in en bild på min outfit för ikväll lite senare innan jag drar ut, och sen.... hm... nej sen tänker jag bara önska er en bra torsdagskväll.... eller ah, hoppas ni haft en bra dag i alla fall.

För att jag ska känna mig ännu mer taggad så har jag suttit och lyssnat på den här låten... och ah visst blir man taggad utav den, jag blir i alla fall det. Nu är denna låt typ en remix men den är bättre än den riktiga tycker jag.


Kramen !
/Matilda


Godaste juicen

Tänkte bara skriva ett kort och snabbt inlägg nu såhär för kvällen. Måste alldeles strax återgå till mitt pluggande.
Jag kom och tänka på en sak, kanske vill jag permanenta mitt hår....fast då har jag bara fått höra att man kan permanenta sitt hår till megakrulligt typ, och det vill inte jag ha, eftersom jag verkligen inte skulle passa i det och de är dessutom inte min smak riktigt. Men säg mig, kan man permanenta sitt hår, så att det blir ingefär som hollywood svall? Det vore ju något alldeles extra... haha. Nejmen jag älskar verkligen mitt hår när det är sådär vågigt, kan liksom inte sluta hålla på med det och går liksom till spegeln flera gånger per minut känns det som. Men som sagt, det är osäkert att det går att permanenta sitt hår så va? Men man kan ju alltid hoppas att det går.

Förresten, pappa och jag köpte en ny juice idag, från godmorgon, med apelsin och jordgubbs smak. Och fyfasiken vad god den va ! Har druckit flera glas nu... lovar att den kommer vara slut imorgon. Yammi !
Tänkte till och med lägga in en bild på hur jouicen ser ut, så att ni ska pallra er iväg till närmsta ica, coop eller vivo. För den här jouicen ska ni banne mig köpa. Annars går ni miste om nåt. Hah, känns som jag överdriver en aning här nu. Men den var verkligen himmelskt god.

      

Sweet dreams !
/Matilda

Grattis syster!

Ännu en solig vårdag och vafasen nu kommer ju våren!! Vårrus ut till naglarna asså!
Gårdagen hände så mycket att jag inte fick en sekund över att gå in på datorn. Min syster fyllde nämligen 13 år och tog mesta dels av min dag.. Vi firade henne med tårta och storfrukost men presenterna får hon på lördag. Grattis syster;


Efter skolan kilade jag ner på stan med Stella i den underbara och förhoppningsvis kvarstannande solen. Jag skulle leta efter presenter till Ester så vi åkte ner till Urban, men gissa vem jag möter där...? Ester som står och provar skorna jag tänkte köpa till henne för dom skulle tydligen hon köpa nu istället.. Hmmm..

Det blev inte till något plugg igår så måste ta itu med det ikväll istället, efter vänner då såklart. Men jo, juste opran vann ju melodifestivalen, kan ni fatta? Det trodde jag verkligen inte, men det blev väl häftigt på sitt sätt. Jag älskade Caroline af Ugglas snälla låt, alla andra hatar den, men jag älskar låten och så tycker jag hon verkar så härlig. Här är den i alla fall.


Nu är det vänner för hela slanten. Tjing / Ebba

Livet, kärleken och döden

Så var man hemma igen...eller ja det har jag varit i drygt en timma nu. Men i alla fall. Solen lyser än, och jag vill bara ut,ut,uuut i det härliga vårvädret. Men så kommer ju allt plugg såklart ivägen. Suck. Jag har två prov nästa vecka dagarna efter varandra (måndag,tisdag) sen har jag tre läxor tills imorgon. BLÄÄÄÄ. Tror jag ska skippa en utav dom. Blir för mycket för lilla hjärnan min ;) .

Dagen har varit bra. Finns inte så mycket mer att säga om den. Man har liksom suttit och tänkt på att man bara har en dag kvar av skolan denna vecka. Efter skoldagen imorgon har min skola helg juuuh ! Så himlans skönt.
På svenskan ska vi skriva en uppsats om livet, kärleken och döden. Tycker det ska bli jättekul att skriva om det, dels för att jag älskar att skriva och sen för att det är bra ämnen ju. Har inte kommit så långt på texten ännu, alltid lika svårt med en början, så jag har fått börja om flera gånger för att de första meningarna inte varit bra. Men nu verkar jag ha kommit igång med något.
Gick lite tidigare ifrån skolan idag, jag skulle till tandregleringen och byta båge på min tandställning. Min tandläkare frågade också om jag ville ha tandställning på underkäken. Men jag är verkligen tveksam över det för jag får så himla ont när jag varit och spänt min tandställning, så jag tycker de räcker med att ha ont på överkäken. Hehe. Men man märkte verkligen att min tandläkare vill att jag ska ha tandställning där nere. Men, men det är såklart mitt val.

Nu ska jag nog börja plugga lite matte, fast först, ska jag nog ta mig en kopp te...Tjing!

Förresten, tog två jättesöta bilder på min kissekatt idag när jag kom hem, titta vad blåa ögon han har ! (bilden är inte retuscherad)

          
         


/Matilda

Glädjerus

Har lite bråttom, men tänkte skriva ett snabbt inlägg nu såhär på morgonen. Hade sovmorgon idag, för att jag slapp göra mitt hemkunskaps prov, eftersom jag varit sjuk... Skönt. Ska istället göra det på måndag.

När jag vaknade imorse så var det första jag kände, ett glädjerus i mig. Jag klev upp ur sängen och gick och ställde mig i mitt ena fönster och titta ut. Solen sken och himlen var alldeles klarblå. Jag ville nästan hoppa. För det kändes verkligen som att ah, nu kommer våren ! Funderar på om jag inte ska dra med mig några kompisar och käka glass i vasa parken idag. Fast det är ju iof is (?) där, så då kanske det inte blir lika härligt.

Nej nu måste jag rusa, hoppas ni får en solig och bra dag !

         
          Jag just nu ! Har lockat håret förresten :)

/Matilda

Tis. 17/3

Jag är så himla glad just nu. Dagen har varit jättejobbig. Men just nu, ja just nu blev jag skitglad. Borde fått någon glädjekick. Började liksom tänka på våren och hur nära sommarlovet egentligen är. Jag menar, om två veckor är det påsklov, och bara 8 veckor efter det kommer sommarlovet ! Heeeeelt underbart. Men då måste man ju också tänka att det är så mycket som händer innan dess. Då syftar jag på klimatet och allt sånt. Tänk när de varma vindarna kommer och man känner hur solen värmer i ansiktet. Då man kan gå till vasa parken så fort man har en liten rast. Då man kan sitta i gräset med sina kompisar och käka glass. Fan vad jag älskar den känslan. Ge mig våren och sommarn nu ! Ja, vem längtar inte så mycket till våren och sommarn så man spricker liksom?

Denna dag har varit ganska dålig, jag har inte mått så bra och bara tyckt att dagen varit allmänt jobbig. Det som fick mig att inte falla ihop på golvet och storböla var nog vädret. Efter att vi hade slutat var klockan runt fyra och då när jag, Rebecka och Jessica kom ut utan för éntren, så brast alla ut i ett enda stort "ååååååh! Det är våååååår !" Jag kände liksom för att gå ner i vasa parken och ta en glass och njuta i solen. Värme var det också, eller ah lite i alla fall.
Sedan beslöt jag och Rebecka oss för att gå och fika på waynes coffee. Vi gick först hem till mig och bytte om eftersom vi hade haft gympa.
När vi kommit till cafét köpte jag en morotskaka och en chai latte. Det jobbiga var bara att när jag väl började äta, så kände jag varken någon lukt eller smak. Så där hade man liksom slösat 60 spänn på något som inte ens smakade något för mig. Känner mig lite klantig som inte kom på att jag var förkyld och därlför möjligtvis inte kunde ha någon smak, som jag då inte hade. Menmen, lite gott var det ju också.
Så satt vi där i drygt en timma och sen kilade jag hem. Här hemma har jag suttit och tittat på film, Horton och käkat chips till nu. Kom på att jag liksom borde skriva ett inlägg och att jag har läxor och prov att plugga till.
Så nu ska min tid bestå av plugg fram till nio då det är desperate housewifes på tv.

Tjingeling !
/Matilda


Bättre än orginalet

Kikade på en annans blogg och såg Måns Zelmerlöw med hope and glory fast i en annan version. Fan vad bra den är. Jättefin ju.
Så lyssna och njut så som jag gjort hela kvällen.


Våååååååååååååår

Snacka om lyckorus när jag var påväg hem på lunchen och solen sken och det gick människor överallt och på odenplan stog dom och spelade instrument. Våren är påväg! Å fyfaaaaaaasen var jag längtar ihjäl mig behöver sol värme och det faktum att man kan lägga sig i vasaparken och käka glass på lunchen, mumma! BEHÖVER:



Idag hade jag och Johanna egyptisk magdans på idrottlektionen, det var ungefär hur roligt som helst! Och det sjukaste var att andra också verkade tycka det, det var tillochmed en kille i vår klass som kom fram och ba: det här var den bästa lektionen, gud vad bra ni var! Jag och Johanna blev alldeles fnittriga...

Nu ska jag plugga spanska, fysik och engelska för er som undrar. Vi hörs senare. Hare! / EBBA

Suck

Ibland, eller nej inte ibland det händer dagligen. Helt plötsligt går jag in i någon slags deppgrej. Oftast sitter jag tyst och oftast är jag ensam och då när det händer vill jag vara ensam. Om jag inte är det vill jag bara bort ifrån allt. Liksom koppla bort mitt huvud till ingenting i några minuter. Bara stå där och minnas...ingenting?

Jag tror att jag aldrig gråtit så mycket som jag gjort de här senaste två månaderna. I början kändes det som att världen skulle gå under. Visst har det lättat, men fortfarande känns det som att jag har ett stort svart hål i mig som aldrig når botten. Jag vet inte vad jag ska göra för att glömma, kanske mår jag bättre utav att inte göra det. Kanske skulle det göra för ont att glömma och få ut den där kärleken i mig... 
Säg mig, varför är jag rädd, varför är jag rädd att jag ska förlora något stort i mitt liv? Även fast en stor del av mig vet att jag inte kommer förlora något, så känns det som det, och den känslan vill inte försvinna.
Men på nåt sett, snälla låt mig glömma, låt mig få glömma det här som har fastnat i mig nu. Jag vill, jag vill, jag vill..och ååh nej vad jag inte vill...

Shake it

Oj vad jag har fått den här låten på huvudet. Går runt i min lägenhet och dansar och sjunger (med den röst jag har kvar, fan vad hes jag är) till den hela tiden. Vilket liv. Haha. Tycker iof att låten är lite härlig. Men video är grymt fånig.


Sjuk

Det är inte alls roligt att vara sjuk. Jag skulle verkligen kunna göra vad som helst för att sitta i skolan nu... eller ah nästan vad som helst dah. Vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag har ont i kroppen :(. Så det enda jag känner för och orkar är att ligga i min säng. Att plugga är bara allmänt onödigt. Jag får ändå inte in något i huvudet. Men jag måste försöka. Jag har ju mitt hemkunskaps prov på onsdag. Och till det har jag inte pluggat ett skit. Men jag hoppas och ska fråga ifall jag inte kan få göra provet på en annan tid istället. Jag har ju legat i sängen i två dagar nu och har omöjligt kunnat plugga. Och förra veckan har jag haft andra prov att tänka på. Hoppas,hoppas det går vägen med min lilla bort förklaring.
Jag har sovit tills nu ungefär. Det var visserligen ganska skönt att få sova så pass länge. Men att vakna upp med en snorig, täpt näsa och halsont. Nej det är då ingen vidare hit.

För att bli av med min eländiga förkyldning lite snabbare, ska jag göra honungsvatten, och laga nåt varmt, kanske nudelsoppa? Sen ska jag väl ta och fixa en film, om inte flera. Och titta på dom. Sen blir det väl lite försök till plugg.
Jag ska försöka uppdatera mig nogorlunda bra idag (menar att det ska bli flera inlägg idag, inte bara ett) med tanke på att jag är sjuk och så.
Som tur så lär jag inte få leva mitt liv själv här idag, utan jag kan sitta och prata med några vänner på msn. De har nämligen studiedag idag, gud så härligt, jag har ju heller ingen skola. Men jag är ju sjuk, inte alls samma sak.

Kom just på med tanke på studiedag. Min vecka kommer bli ganska kort. Bara tre skoldagar. Jag har nämligen studiedag på fredag. Så det blir partyparty tors-lörd. Haha, hoppas jag i alla fall.
Ha en bra dag, och passa på och njut eftersom det är en riktigt fin dag idag, med sol och allt. Kanske våren kommer nu? Inget man ska vara säker på... Men man kan väl hoppas?

/Matilda

E; min helg, min snygging och mitt storlien.

Nu har jag seriöst inte skrivit på alltför länge. Det går i några speciella vågor för min del. Denna helg blev inte riktigt som jag tänkt mig men i slutändan blev den rätt bra ändå. I fredags så hade Jag, Matilda, Johanna, Maria och Rebecka middag hemma hos mig. Det blev riktigt mysigt. När vi käkat klart och packat ihop oss åkte vi till Jessica där vi spenderade resten av kvällen.
I lördags jobbade jag fram till 5 då jag gick hem dushade och taggade till för att kvällen skulle ta plats hemma hos Matilda. Dessvärre fungerade planerna inget vidare så jag och Stella satt och kollade på melodifestivalen hemma hos mig. Sen gick Stella hem och Matilda och Johan kom till mig istället, vi spelade spel och kollade på vänner, blev rätt mysigt ändå.
Idag har jag jobbat fram till 4 och efter det har jag och Johanna tränat på jympalektionen vi ska hålla imorgon. Eeeeegyptisk magdans! Har ni hört något galnare!?

Min veckans snygging är då allas Jonny Depp. Det är inte bara det att han ser så förbannat bra ut, han är världens bästa skådespelare också.



Hittade också en fin bild jag tog i Storlien jag tänkte ni kunde få se också..



Nu ska jag läsa lite fysik och kolla på lite vänner och sedan pöömmssaa i mitt kaotiska rum. TJING /Ebba

My fair lady

Usch, kan inte förstå att det är skola imorgon. Visserligen tror inte jag att jag ska pallra mig iväg dit. För jag har fått feber och är extremt förkyld. Så det krävs nog en dag eller flera dagars vila.
Denna dag finns det nog inte mycket att säga om. Har sovit och sett på film. Borde egentligen ha pluggat. Men det är verkligen det sista man vill göra när man är sjuk. Känns som att man ändå inte får in nåt i huvudet då.

Förresten jag var ju på musikal igår med min mormor. Vi var och såg My fair lady. Den var faktiskt bra. Rolig och härlig. Jag gillar verkligen att gå på musikaler och balett och sånt. Det är så fint på nåt vis, och kul. Hehe.
Och vet ni? Vet ni vem som satt precis snett bakom mig under musikalen? Jo, drottning Silvia ! Lite häftigt va?
Det kom såklart lite försent som fint folk gör. Föreställningen hade inte börjat eftersom de visste säkert att de skulle komma. Hon var också där med tre vänninor.
Ehm, ja det var lite coolt att se drottningen tycker jag.

Här kommer lite bilder ifrån helgen också.







Nej nu ska jag se klart på wipeout och koka te.
Vi hörs !

/Matilda


Ojdå

Nu har jag varken skrivit igår, eller i förrgår om veckans snygging. Det känns ju bra.
Tänker till och med nu, inte skriva mycket alls. Ligger i sängen hos Ebba och är typ hur trött som helst. Men för att piggna till lite så ska jag sätta på en film. Jalla jalla, blire.
Tror jag håller på att bli sjuk också. Konstigtnog. Jag har blivit väldigt hes och jag hostar en del. Det känns som värsta förkyldningen kommer att komma. Snyft.

Gårkvällen blev inge vidare lyckad. Jag grät i stora floder, för att jag inte orkade mer och massa annat piss. Tänker inte berätta varför. Det är liksom privat och en familjesak.
Det slutade med att jag gick hem till Ebba där jag skulle sova idag. Stella var också här, eller hon skulle precis gå när jag kom. Sedan kom Johan och så satt vi tre och spelade spel och somnade sen framför datorn vid några avsnitt av vänner.

Nej nu ska jag ta och börja se på filmen, så jag hinner se klart den innan Ebba ska kila iväg och jobba.

Hugs !
/Matilda


FREEEEDAG

Jaaaaa äntligen är det fredag ! Ska alldeles strax kila iväg till Ebbas place och käka middag med henne och några vänner. Sedan bär det av till Jessica och sen kanske vi hittar på nåt mer :) . Hoppas på en härlig fredag !

Vi hade ju nationellt prov i engelska idag. Första delen gick skiiiiit ! Men andra gick faktiskt väldigt bra. Men får se hur det går. Bajs.
Skippade de två sista lektionerna idag, kände mig lite halv krasslig. Men så åkte jag ner och fikade med, Jessica, Anna, Diana och Olivia. Så satt vi där ett tag och sedan begav jag mig hem till Jessica, med Jessica såklart. Men hann inte vara där så länge, var tvungen att åka till rådmansgatan 20 minuter efter. Där möter jag Rebecka, och sen Johanna, Ebba och Maria. Vi planerade lite för kvällen osv.
Gjorde en jätte pinsam grej inne på 7-eleven idag också, men den tar jag och berättar imorgon.
Nu måste jag packa i alla kläder (hade svårt att välja så jag tar med mig massvis till Ebbsss) i en påse och dra till Ebba.

Hoppas ni kommer få en jättebra och rolig fredag !
Tjingeliiing!
/Matilda

Nationellt prov imorgon

Jäsp,pirr,jäsp,pirr och JÄSP. Just nu är jag extremt trött, men också extremt nervös inför det första nationella provet i engelska som är imorgon. Jag hoppas på det bästa, att det går bra. Men det ska nog gå vägen.
Kom sent till skolan idag, för jag låg kvar i sängen alldeles för länge. Men jag hann ikapp med arbetet vi höll på med, där på första lektionen. Sen har jag gått med luvan på huvudet hela dan och typ sovit under den. Kom på efteråt att jag kunde gått hem istället och sovit. Men nej inte vill jag skippa en torsdag. Förlåt onsdagen (som var min favoritdag) men jag tror torsdagar kommit ikapp och blivit lika bra som er. Hehe.
Vi hade ju matteprov idag. Det gick väl helt okej bra ska jag säga. Tyckte vi kunde fått lite längre tid, 40 minuter räcker väl ändå inte att ha ett prov på? Jaja, jag får se hur det går helt enkelt.

Efter skolan drog jag som vanligt hem, jag gick direkt och la mig i sängen och försökte sova en stund. Visserligen gick det inte så bra. Hade blivit ganska pigg på slutet utav dagen. Men så slumrade jag till i en kvart kanske.
Sen bytte jag om och bredde en macka och en stund senare åkte jag iväg till tennisen. Kom en aning sent, som tur hade de inte börjat riktigt än.
Efter tennisen var jag lika glad som vanligt efter en tennislektion. Tror jag aldrig gått deppig från tennisen. Det är verkligen kul !

Påvägen hem igen köpte jag lite mat. Det fick bli sushi, eller ah, yakiniku. Mumma ! Tråkigt nog, fick jag äta själv, för ingen annan var hemma. Sen har jag inte gjort så mycket mer...
Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen och duscha riktigt länge, sen blir det nog lite film och te time ! Mys.

Kisses!
/Matilda

Klassresa

Sitter just nu i datasalen med klassen och letar efter en klassresa här på internet. Lär nog inte kunna skriva så mycket med tanke på att Rebecka och Jessica sitter och stör mig.
Ville bara påminna er alla om att, IMORGON ÄR DET HEEEEELG! Ska bli så extremt skönt.
Nej nu ska jag återgå till sökandet, slutar ändå snart så sökande efter klassresa blir det nog inte.. hehe.
Hörs snart !
Puss
/M

Hola !

Jag måste tydligen ha mycket att göra i mitt liv just nu. Med tanke på att jag alltid skriver så sena inlägg... och ah Ebba dessvärre, skriver ingenting !!!! ARG . Du får ta och börja göra det nu. Man börjar ju sakna dig här på bloggen, och jag behöver liksom lite hjälp. ;)

Jaja nu kommer i alla fall mitt inlägg. Idag hade vi ingen vanlig skoldag. Vi hade temadag, om förintelsen, missbruk och sånt. Först hade vi föreläsning i skolans aula. Där en mann som överlevt förintelsen kom och berättade för oss. Det var mycket intressant. Och man kunde inte undgå att släppa en tår då och då. Själv kan jag nästan inte förstå vad han faktiskt varit utsatt för. Hur mycket folk än pratar om det och hur många filmer och dokumentärer man ser om andra världskriget och förintelsen och så... så förstår jag inte, nej jag förstår inte att en människa kan ustsättas för sånna här grymheter. Jag och alla andra som inte var med om det här, kommer ju aldrig någonsin förstå hur det var att leva där. Det är ju obeskrivligt. Trots hur hemskt man än kan tycka att det var. Nej då kan vi fortfarande inte förstå hur hemskt det var, det är bara de som var med som kan det....

Nej nu vill jag skriva om nåt annat. Hmm... nej det finns nog inte så mycket jag kan skriva om. Efter skolan åkte jag hem till Ebba och pluggade inför matte provet vi har imorgon. Klockan halv sju var jag hemma igen. Jag käkade lite, och sen har jag mest tagit det lugnt. Borde kanske ta en titt igen på matten, så jag kort och snabbt går igenom sidorna igen.

Var runt lite på internet och tittade på kläder och jag hittade några skor och klänningar som jag skulle vilja ha... här kommer en bild på det. 

   
            Det vita skorna är fula... eller ah färgen dåra...

Nu ska jag koka te och göra mig i ordning. Har varit så galet trött idag, (somnade under rödakorset snacket, som vi även pratade om idag på temadagen) så det är bra att jag går och lägger mig tidigt.
En sak till... nu är det snart bara en dag kvar innan det är helg igen !
Hoppas ni haft en bra dag.
Beso !

/Matilda

Godmorgon

Stannade hemma idag. Har feber och ont i huvudet.
Dagen får bestå av mycket matteplugg och filmer. Sen ska jag sova mycket. Så jag kan vara utvilad tills imorgon i skolan, eller ja , jag hoppas jag kan gå till skolan då.
Jag är fortfarande exakt lika taggad inför helg, jag måste ha det verkligen nu,nu, NU! Innan jag gick och la mig igår, trodde jag verkligen att det var tisdag, Jag kunde nästan svära på att jag fått uppleva en veckodag innan igår. Men nix, när jag frågade mamma vilken dag det var, så var det fortfarande måndag. Knas. Jag fick typ för mig att det var någon som hade spolat fram tiden eller nåt. Men nej, sånt kan man ju inte göra. Haha.

Såg förresten Twilight igår på datorn. Fan vad den var bra! Förstår varför Ebba var sådär galen i den filmen. Jag kommer säkert bli lika dan. Och en sak till Robert Pattinson, som spelar Edward Cullen i filmen, var faktiskt gaaaalet snyygg i den. Jag tyckte ärligt talat inte det först. Men då hade jag inte sett filmen, utan bara bilder. Och på bilderna tyckte jag inte han var snygg. Men jag tar tillbaka det jag tyckt, han ger mig fan gåshud. Haha !
Nu ska jag titta på twilight igen och käka lunch. Hörs senare.
Besos !

/M

Trött

Känner mig lite sjuk idag. Och extremt trött. Vill verkligen att det ska bli helg igen, är typ suuuuupertaggad på de redan nu.
Har inte hunnit skriva något inlägg tidigare idag så det blev nu istället. Och faktiskt så har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. Dagen har varit allmänt ointressant, vi var på bio med alla niorna i skolan. Sen har jag bara varit hemma och dött av trötthet och huvudverk. Har lite feber också. Så det kanske blir hemma för min del imorgon. 

Nej nu har jag inget mer att skriva om. Ifall jag kommer på nåt, så skriver jag såklart ett till. Nu är det tid för en dusch ! 
Puss

 
På bion idag. Maria, Johanna och Felicias på bild.

/Matilda

Sent inlägg

Blev ett litet senare första inlägd idag. Det har inte varit så att jag haft mycket att göra denna söndag. Men har ändå inte haft tid för bloggen. :/ Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och ska alldeles strax gå och koka te.
Dagen har varit extremt seg för min del. Ja.. jag tror nästan jag aldrig varit så seg som idag. Vaknade halv tolv och tog en dusch. Sedan har jag slötittat på tv och lite senare åkte jag hem till Jessica för att hämta några saker som jag glömde hos henne igår. Och ah, sen åkte jag hem och har bara tagit det lugnt här hemma. 

Så... nu hade jag tänkt att gå över till gårdagen. Jag var ju alltså på Sensation Rainbow.
Först åkte jag hem till Jessica. Vi käkade hos henne och gjorde oss i ordning. Sen hjälpte jag henne lite med att välja ut vad hon skulle ha på sig. Vi åkte sedan hem till Maria för att chilla lite innan vi åkte vidare. Där var också, Johanna, Olivia, Femi, Gina, Gustav och Jonas. Vi var där tills ungefär klockan var nio, innan vi gick kom också Anna, Lydia och Isabella.
På odenplan mötte vi upp Ebba men hon var inte på humör för att följa med så hon gick hem igen. tråkis :( . Jag stod kvar och pratade lite med Ebba men sen kom jag ju på att de kunde ha åkt. Så jag fick brått. Sen när jag kom ner i tunnelbanan såg jag tåget och dörrarna började precis stängas. Och jag skojar inte jag flög ner för trapporna och jag tryckte upp dörrarna och typ slängde mig på golvet. Haha. Fan vad läskigt det var, mitt hjärta slog typ 100 km/sek ! Men jag kom med som tur var.
Väl där framme hängde vi av oss våra jackor och gick in på dansgolvet. Vi hade fått höra att det var rätt segt. Det må jag säga att det var också, men sen mot slutet blev det faktiskt väldigt kul. Klockan ett slutade det och så gjorde jag sällskap hem med Luna, Julia, Tom, Adam och sen kommer jag inte ihåg om det var någon mer. När vi var på Odenplan gick vi till Burger king och käkade lite, och sen var jag hemma igen vid halv tre.

Nu hade jag tänkt att lägga in lite bilder, och sen ska jag äntligen gå och koka mitt efterlängtade te. 
Hoppas ni haft en bra helg !

 
  
  
 
 
 
 
 
Puss
/Matilda

Veckans snygging

Veckans snygging blev såååklaaaart, Ryan Sheckler. Varför det är såklart för mig är för att jag nu har sett på Life of Ryan hela tiden sen jag såg klart på Låt den rätte komma in. Och shit vad han är snygg. Jag tyckte inte det först. Men oj, hans mage, hans rygg, hans hår och ah han blir speciellt snygg när han ruffsar till håret, haha.
Här är snyggingen i varje fall !

                

/M


Lördag 7/3

Lördag morgon. Nej lördag eftermiddag typ.
Vaknade runt tio idag, med vääärldens huvudverk. Men det har äntligen gått över. Käkade en snabb frukost och kollade sen på "Låt den rätte komma in" som mamma och pappa var och hyrde igår. Har sett filmen på bio, och jag tycker den är ganska speciell, inte så läskig, lite äcklig, för den e ganska blodig.

Gårdagen blev ganska kul. Först strosade vi omkring lite, jag Ebba, Johanna och Maria. Vilket kanske inte var lika kul. Men sen så åkte vi till en tjej på söder och var där hela kvällen. De var lite halvt struligt där, för de var några som sa att vi skulle gå och massa grejer, men sen fick vi stanna. Och vi hade det faktiskt ganska kul. Kvart över tolv åkte jag och Ebba till donken på rådmansgatan och käkade lite. Sedan vid ett var jag hemma igen.

Idag ska det bli lite plugg, och om ett tag ska jag hem till Jessica och hjälpa henne att välja kläder till ikväll.
Sedan ikväll är det ju Sensation rainbow. Hoppas det blir kul. Lär lägga in en bild på hur jag kommer se ut lite senare ikväll. Hihi.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja plugga. Hoppas ni hade en bra fredag !

Här är några bilder från igår.

      
      

Kramar
/Matilda

hundbajs asså....

HAHAHHA! Fyfan vad jag garvar när jag läser Matildas inlägg å fyfasen vad jag garvade när Matilda trampade i bajs (desto mindre när jag gjorde det..).

Kvällens planer är inte klara än, men tror jag ska träffa Matilda snart, och sedan Johanna och Maria. Å vad längesen det var jag var ute, så är supertaggad.
På lördag ska jag har födelsedags middag för mig med släkten och det ska bli jättemysigt, och senare på kvällen är det Sensation Rainbow. CHUUULA! Sedan på söndagen är det dags för mig att jobba för första gånge.. Ahh, nervis..

Sista biologiprovet avklarat idag, så jäkla skönt. Hoppas veerkligen det gick bra, behöver det här betyget.

Ska käka nu, hörs snart. KRAM EBBA


Tjihoo!

Idag är det fredag ! Och nu har jag en gel helg framför mig ! Skööööööönt.
Hade no prov idag. Och det gick helt okej. Hoppas på att jag får mitt vg nu ! Jag behöver det verkligen.
Efter skolan åkte jag ner på stan med Mikaela och Felicia. Hade hittat ett linne som jag skulle köpa så vi började med att gå till Topshop. Men jag hade såklart inga pengar så jag fick lägga undan linnet.
Sedan var jag tvungen att sticka iväg, kände mig lite elak mot felicia och mikaela, eftersom de fick gå med mig till topshop och sen drog jag där ifrån bara.
Så blev de lite struligt, och vi beslöt att Ebba skulle komma och möta upp mig vid sf bion. Så gick jag och Ebba runt och virrade på stan och ringde tusen samtal. Sen satte vi oss på donken för att lugna ner oss, men strax där efter var vi tvugna att gå.
Mamma kom och mötte upp mig och Ebba för att hon skulle gå med mig och köpa linnet.
Efter det så gick jag och Ebba till br-leksaker och letade efter ett spel till henne. Haha. Sedan fick vi bråttom iväg till vasaparken. Och under tiden så tror jag vi garvade så mycket att det var därför vi blev så kissnödiga sen !
I alla fall så stod vi med några och så säger en kille till mig, med en hel cool röst typ, " Matilda du står i bajs", Jag bah VAH! Nej, åh vad äckligt och massa sån där panik man säger när man kliver i bajs, haha. Så efteråt skrattade Ebba åt mig rakt upp i ansiktet, haha. Sen bestämde hon sig för att åka pulka, och jag var bara nästan tvungen att haka på. Så vi satte oss i en röd liten pulka i en backe där de bara var is, plus att isen nästan var borta så vi åkte typ på gräs.

Så när vi sitter där i pulkan så ser jag att den styr mot leran och åh herregud vad det var läskigt vi var högst någon meter ifrån att åka rakt på en vattenpöl och vi stannade rakt i leran. Mys. Men shit vad roligt det var !


En liten stund senare var det såklart Ebbas tur. Ja... Ebba klev såklart också i bajs ! Hahah, i en backe så hon kutade ner för den till en liten pöl för att skölja av skon, men det gick nog inte så bra tror jag.

Ikväll ska jag nog träffa ett par kompisar och så får jag se vad som händer då. Nu hinner jag inte skriva mer. Hoppas ni haft en bra dag och får en bättre fredagskväll !

     
     Här är jag och Ebba på punkt shop tidigare idag, när vi inte hade något att göra typ. Haha, vi 
     bjuder på bilden må jag säga. Men visst är glasögonen väldigt coola!?
     NOT!
    
     Och här är det jag köpte idag. Linnet är dåra från Topshop och kostade 299 kr.
     Skosnörena är från punkt shop. Och jag lovar de där ska jag bara ha på mig imorgon på Sensation Rainbow !
     De kostade i alla fall 19 kr. Men nu sitter väl ni där och bah; careface ! Hah

Puss !
/Matilda


Ett inlägg måste ju läggas in idag

Hejsan !

Vill bara börja med att säga att jag ber lite om ursäkt för att det inte dök upp något tidigare inlägg ifrån mig, eller Ebba idag. Men mitt skäl till det är att jag har ett rätt stort no-biologi prov imorgon, och för att jag ska kunna få mitt vg i det så har det krävts en heeeeeel del plugg de senaste veckorna, och speciellt en stor repetition utav allt såhär nu dagen innan. Antar att det är en anledning till varför Ebba heller inte skrivit.
Men det är ingen större skada skedd eller hur? Så därför blev det ett lite senare första inlägg idag.

Torsdag är det idag alltså. Dagen var inte direkt så speciell. Har varit på ganska depp humör idag. Lär inte direkt ha visat det pga att jag varit de så himla mycket de senaste veckorna. Vill verkligen inte ha den där jävlans deppigheten kvar längre !
Innan dagens musik lektion bestämde jag mig för att jag skulle säga min lilla låt till gruppen så vi kunde använda oss utav den till låten vi gör. De verkade tycka den var bra eftersom vi nu lagt till de jag mixade ihop här hemma till refräng... jag hade iof tänkt att de skulle vara det också.

Efter skolan åkte jag ner på stan, och jag gjorde de jobbigaste man kan göra när man åker ner på stan. Jag åkte själv. Varför jag tycker de är så jobbigt, är för att, ja då har man ingen som ger smakråd, ingen som man kan skratta tillsammans med ifall man råkar ut för något lite pinsamt och man går liksom helt själv. Nja inte direkt min grej det alltså. Som tur var, slog jag en signal till Mikaela som skulle ner på stan idag också, och en stund efter möttes vi upp donken på sergel gatan för att hon skulle käka. Hon var även där med Johan och sen några andra.
Mikaela skulle på dans så det blev inte så mycket shopping efter hon och de andra käkat. Mikaela köpte ett par skor, och jag hann inte titta på något till mig, skulle nämligen hem och plugga. Men vi bestämde att imorgon skulle vi ner igen och leta vidare efter kläder till Sensation rainbow.

Men idag när jag var ensam köpte jag i alla fall ett par lila glansiga tights som jag ska ha på mig på lördagen.
Här kommer en bild.

        
         Tightsen är ifrån American Apparel, och de kostade 289 kr. Coola vah?

En stor bamsekram ifrån
/Matilda

sängdags nästa

Ska alldeles strax borsta tänderna och krypa ner i sängen. Men jag tänkte bara lägga in en liten bild, som togs för nästan ett år sedan på Johannas födelsedag. Valde att lägga ut den för att den ger mig på nåt sett den där vårkänslan är och den ger mig också längtan till den.

        

Godnatt
/Matilda

Streeeessss. Och lite Storlien:)

AAAAAAAAHHH! Jag blir inte ofta stressad kan jag säga, blir det alldeles för o-ofta. Men nu har jag panik. Biologiprov på fredag och jag kan så förbannat lite. Har bara kommit till första kapitlet och varje gång jag ska plugga så tänker jag att jag ska göra allt från början men jag slutar efter första delen så nu kan jag bara den helt otroligt bra! HM! Jag som tänkte att biologi var ett ämne jag garanterat skulle höja mig i, men ah, lycka till! Och när jag blir stressad, då bara skiter jag i att plugga alls istället...

Denna dag hade vi ett historiaprov som var enormt och vi skulle skriva en uppsats på en och en halvtimma om hela kriget och dess bakgrund. Kan inte bestämma mig för hur det gick, men tror det gick rätt bra. Annars har dagen varit ganska så ointressant.

Här är i alla fall bilder från Storlien:

 
Tåget dit. Cheesballs!         Påväg                Jag, Stella och Vilda


    
Jag och Vilda Stylar           Kusinis och broris               Jag och bästis

      Mi papa                                       Jag testar coolaste kepsen. Mitt och S halvkaotiska rum..
                                                                        


Bild från imorse.

Nu blir det uppesittarkväll och sedan den mest efterlängtade söömnen. Zzzzzz. Tjing och Godnatt / Ebba


Paus

Ja, jag tog en liten paus ifrån pluggandet, trots att jag bara pluggat i drygt en timma. Kände att jag behövde något annat i huvudet för ett tag, än bara livets utveckling och andra saker som har med biologi att göra.
Fast jag tar inte en så lång paus, har provet på fredag och jag vill vara väl förberedd till det. Usch jag är så nervös, för jag har verkligen bestämt mig för att på det här provet ska jag ha vg. Då kommer jag troligtvis få vg i biologi och jag skulle bli superduper glad, jag behöver verkligen de vg:t känns det som. För ja, i ett No ämne (om inte två) ska jag ha vg i. Jag verkligen ska ha det. Annars går jag väl och hänger mig eller något sånt liknande.

Kikade lite på internet idag efter snygga skor och klänningar. Och såklart att man hittar något.
I helgen ska jag tvinga min kära moder att sitta ner med mig och så ska jag få visa vilka superfina saker jag hittat. Och vem vet, om mammsen är gullig kanske hon går med på att köpa några saker ;) .

                       
                     
                    Där har vi lite utav de som jag vill köpa.

/
Matilda

Hoppas på att våren kommer nu

Sitter och käkar glass just nu. Var så himlans sugen på de när jag kom hem.
Skolan har varit en aning dålig, idag, i alla fall för min del. Jag blev liksom i ena sekunden jätte sprallig, men så blev jag sen jättetyst och kände mig deppig...Men jag tog mig igenom skoldagen i varje fall. Det var ju trots allt onsdag och min favoritdag så det skulle väl funka, tänkte jag.

Kilade som vanligt hem efter skolan. Och åh vad fint vädret var. Om jag hade känt mig lite bättre så hade säkert det blivit alldeles perfekt. Men ja... det kändes verkligen som att våren var på väg, och det hoppas jag också. Det är ju för sjuttsingen mars nu och nu vill jag se de första knopparna och känna den första varma vinden, eller ja varmare vinden.
Hörde på vakna med the voice, då de tog upp nyheter och då hade det stått i aftonbladet eller expressen att det skulle bli en solig, härlig och varm vår. Ja alltså tänk när våren kommer ! Slippa alla dessa varma kläder.
Det första jag tänker på när jag hör vår är, då man går ner till Vasaparken, antingen under en lång rast under skoltid eller efter skolan. Så sitter man där med en glass i handen och bara njuter utav den första värmen ! Haha, jag ryser i hela kroppen, shit vad det är en härlig tid på året.

Måste också säga att, youtube på mitt internet funkar igen. Måste bara ha varit något tillfälligt. Tur det.



Nu ska jag ta och titta på The Hills !
Puss
/Matilda


Varför...

funkar inte youtube? Undrade bara ifall någon på denna lilla blogg, som kikar förbi här, vet vad felet kan vara. Eller så kanske det bara det är på min dator som youtube kanske är fel. Jag menar när man ska lyssna på låtar ser de ut såhär.. http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

Krävs lite helg nu igen

Nu kan det väl ändå snart ta och bli helg? Okej, jag vet det var nyss helg och lov. Men usch, skolan gör en så deppig och de enda man liksom går och tänker på är helgen.
Men faktiskt så har jag varit helspeedad de här första dagarna. Speciellt idag. Jag kunde verkligen inte stå still. Men så på svenska lektionen, som var den näst sista, så somnade jag. Då orkade jag verkligen inte mer. Jag var huuur trött som helst.
Sen efter skolan, åkte jag tillsammans med Rebecka (och Jessica en bit, fast hon skulle hem) ner till stan och köpte biljett till Sensation Rainbow som är i helgen. Jag hoppade sedan på buss 47 och åkte hem. Och ah nu sitter jag i min säng, och ska se klart på The Hills fast visserligen slutade de ju nu. Så jag antar väl att jag får börja plugga nu till mitt NO prov jag har på fredag.
Känner att jag egentligen borde dra till gymmet ett tag. Men nej plugg, kommer i första hand, (säger inte jag, det är enligt mina föräldrar... men okej, lite så är det väl) och sen kommer annat.

Ahmen nu är det nog bäst jag startar med plugget. Vill inte få ett g på detta biologi prov. Då tar jag typ livet av mig.
Hoppas ni haft en fin tisdag, och kom ihåg bara tre dagar kvar nu tills helgen kommer igen!

Beso !
/Matilda

Bara 5 veckor till påsklovet.....

Typisk första dag, alla är trötta och flummiga. Eller kanske var det jag som var mest flummig, eller trött var jag iallafall. Eller ja, ni ser ju...

Efter skolan gick jag till cafét där jag ska börja helgjobba (tjoho!) och bestämde när jag skulle komma och "provjobba" och börja lära mig, och jag fick reda på att det är bara hälften av dom som provjobbar som sen börjar göra det på riktigt. ahhh, scary. Sen när jag står i trapphuset och ska låsa upp dörren så har jag inga nycklar.. Hm, inte så ovanligt för min del. Men jag ringer min kära syster Ester och tvingar henne att gå och kolla om dom ligger vid mitt skåp, och självfallet så hänger dom där, i det öppna låset.. Hmrf Ebba, kommer du någon lära dig..? Sen när hon kommer hem och låser upp åt mig så kommer jag på att jag glömt böckerna till provet på onsdag I SKÅPET... Istället för att springa och hämta böckerna så åker jag ner på stan med Johanna istället, klyftigt va? Men det var i vilket fall som helst mysigt och jag köpte två tröjor från weekday och en svart tröjkavaj från Gina :) På vägen hem kilar jag förbi skolan och plockar upp böckerna och nu har jag pluggat resten av kvällen.

Kläderna jag köpte


Nu ska jag fortsätta min uppesittapluggkväll. TJING / EBBA

Känn en doft av kärleken

Har inte så mycket tid på mig att skriva. Måste verkligen börja plugga. Har bara slöat idag sen jag kom hem ifrån skolan.
Idag tycker jag faktiskt att det var en riktigt bra måndag. Det var liksom en bra start på allt.
Fick tillbaka ett so prov. Det gick väl sådär. Fick vg. Visst det är väl bra. Men jag trodde faktiskt att jag skulle fått bättre. Det är så typiskt mig att bara få vg. Arg ! Aja, bättre lycka nästa gång Matilda.
Sedan var det skönt att komma tillbaka till skolan för att man fick träffa allihopa som man inte träffat under lovet. Sen har liksom bara dagen flytit på. Ja, det har helt enkelt varit en skön måndag.

Efter skolan gick jag hem och lite senare kom Luna hem till mig för att hämta några saker som hon glömt hos mig förra veckan. Men hon stannade kvar här ett litet tag till. Vi gjorde nudelsoppa och kokade te. Sedan slog vi på tvn och såg på The Hills.
När Luna gått gick jag in på youtube och sökte på Lejonkungen, känn en doft av kärleken. Alltså de må va den sötaste låt som finns typ. Eller den här, "Men vänta snart är det jag som är kuuuung" , den är också jättesöt.
Men i alla fall, så fort jag satte på låten, känn en doft av kärleken, och när låten kommit till mitten, då brast jag helt. Jag började storböla. Haha, låter löjligt va. Men nej det tycker inte jag.
Tänkte lägga upp känn en doft av kärleken här på bloggen. För alltså den får mig att tänka tillbaka. Och den ger mig jättefina minnen. Det var nog därför jag började gråta. ;)

Nu ska jag gå och plugga lite. Och sen blir det chill framför tvn resten av kvällen. Fast har bestämt att jag ska somna tidigt ikväll, så ja det blir nog sovdags efter jag pluggat färdigt.
Kram på er !



/Matilda

Svarta naglar och nybrygt te

Mumms! Eller ja, te:t menar jag såklart. Nagelack är väl ingen hit direkt, haha.
I alla fall, ja nu sitter jag här alldeles osminkad, halvtrött och smuttar på mitt varma te och ska alldeles strax gå till sängs. Men egentligen vill jag inte. Vill inte somna idag, vill inte att lovet ska vara över. Bajs alltså! Måste lovet vara över? Snyft, nej nu börjar jag fan gråta.
Ska nog gå ut till mamma som tittar på stepbrothers, ja ni vet den där filmen jag skrev nyss om, som var så rolig. Hon skulle kika lite på den, så då passar jag på att se lite jag med. Lovar att mamma inte kommer tycka om den, så hon stänger säkert av den så fort jag sattit mig i soffan eller nåt.
Jaja, sov gott nu, och jag hoppas ni gått och lagt er, för man måste ju vara riktigt pigg inför morgondagen. Dumma Matilda som inte lagt sig ännu !

Godnatt !
/Matilda

Arg!

               
              Just nu.

Fan vad arg jag blev. Jag hade skrvit ett helt inlägg och när jag precis tryckte på spara så stod det sidan kan inte visas, och då var hela inlägget borta! Fyfan vad besviken jag blev. :( Stackars mig. Nu måste jag skriva ett nytt inlägg. Jaja, alltid lika kul att skriva ändå så.

Jaja, Tjenixen på er!

Har suttit nu och trudiluttat på gitarren en stund och försöker komma på en melodi och text till min sång. Vi ska ju göra en låt på musiken. Så fick jag lite insperation och ville göra en egen låt. Fast möjligtvis att jag kan ge den som förslag till min grupps låt. Känner mig lite halvnöjd med mitt jobb på låten. Fast den lär ju bli bättre om jag fortsätter och håller på med den mycket.

Dagen har varit ganska mysig. Låg och såg på film ett tag, Stepbrothers. Fyfan vad den var rolig. Har nog aldrig garvat till en film så mycket i hela mitt liv. Tror nästan jag ska ta och se den igen, innan jag går och lämnar tillbaks den.
Sen slog jag en pling till Ebba och bestämde att vi skulle träffas. Hon var visserligen inte klar alls (det var inte jag heller, men lite längre än henne hade jag faktiskt kommit) så jag fick fortsätta att slappa lite. Men så helt plötsligt efter någon timma och lite till ringer hon mig och är färdig. Blev förvånad för jag satt då och spelade gitarr och hade på mig myskläder och världens fulaste bulle på håret. Så jag fick slänga på mig något klädesplagg och platta håret direkt. Sen begav jag mig mot Odenplan. Jag och Ebba började traska mot... ja vi visste inte vart. Men vi gick enda till Operan, ni vet bakom kungsträdgården. Kom på när jag kommit hem sen att faktiskt hur snabbt det gick att gå dit ifrån odenplan. Fast vi hade i oför sig oerhört mycket att snacka om. Vid operan vände vi i alla fall och strax där efter började vi frysa rejält så vi begav oss mot café 60. Så satt vi där väldigt länge och käkade och fikade. Runt halv åtta ringde lilla Luna till mig och sa att jag skulle börja gå mot rådmansgatans tunnelbane station för att möta henne. Vi skulle nämligen kanske på bio. Hon, jag och ett par andra. Så jag och Ebba skiljdes åt och när jag kommit ner i parrongen och mötte upp Luna så var hon även med sin kompis Vincent. När vi kommit till biografen så beslöt jag mig för att åka hem. Var inte speciellt sugen på bio och nej jag orkade helt enkelt inte. Så jag fick säga hejdå till de andra som hade kommit och så åkte jag hem.

Här hemma har jag bara tagit det lugnt. Käkade lite mat också som precis var färdiglagat när jag kom hem.
Och nu ska jag nog fortsätta slöa. Ja... titta på beck och koka lite te, och bara njuta (om jag kan) utav den sista tiden jag har utav mitt sportlov.
Hoppas ni haft en bra söndag ! Kramisar.

/Matilda

fika med matilda, barnnamn, älgblod och MILO!

Har precis varit och fikat med Matilda på café 60. Det var jätteroligt att träffa henne igen! Vi satt och fikade i någon timma innan hon skulle på bio med Luna och några till och jag kanske skulle iväg och fika (igen, jag vet men fika är bäst..) med Schiller, Johan och Leo. Men påväg hem var jag nära att frysa till en prick på gatan så jag gick hem istället och hann med slutet på gossip girl.



Efter två låånga tågresor fram och tillbaka till Storlien han jag kommit på vad mina barn ska heta! Okej, lyssna noga nu! Edward... Isidor... Jack... Aisha... Tindra... och Lee(Li)..! Fina va?

Apprå på Storlien så när jag och Stella satt på tåget hem därifrån kände vi plötsligt något gupp som om vi körde på någonting, och sen två gånger till. Vi undrade vad fasen det var men sen börjar konduktörn prata och säger: Uhhmmrr, det är ingen fara med tåget, ni behöver inte vara oroliga vi körde bara på 3 älgar. Och ifall ni känner att det luktar illa i vagnarna så är det bara blod från älgarna.
Och när vi sedan går av tåget så var det alldeles blodigt längst fram på tåget. USCH! Skumt va..?

Och här kommer (trummvirvell) VECKANS SNYGGING! Som denna vecka får bli Heroes och Gilmore Girls stjärnan Milo Ventimiglia.



Parlamentet nästa! TJING/EBBAN


sweet 16

Hemmmmaa! Åh, jag vill ut! Vädret är underbart och det känns som vårvårvår och jag sitter inne och städar och packar upp. KUL!

Åh, vad roligt jag har haft det! Så jäkla skönt. Och nu är jag sweeet 16! YAY! Vi åkte skidor varje dag, eller snowbord då dom typ 4 första. Sen tänkte vi åka till Åre en eller två dagar men eftersom snowborden tog upp dom fyra första kände vi att vi ville köra på skidor iaf några dagar i Storlien.



Kommer fler bilder senare!

Nu ska jag bara packa upp klart, hjälpa pappa med skidorna upp på vinden och sen ska jag uuuuuuuut! Med dig Matilda? :) Vi kan väl höras snart!? :D
TJING/ EBBA

1 mars

God morgon ! Eller kanske det snarare blir ett goddag.

Idag fyller min mamma år så vi har firat henne under morgonen.
Dagen framöver är inte så speciell, mycket plugg. Luna skulle också komma förbi och hämta några saker hon glömt hos mig, och sen tror jag att jag skulle träffa Ebbsan ! Sen lär ju dagen bara vara riktigt tragisk. Kommer typ ligga och gråta ikväll innan jag somnar. Med tanke på att den hemska skolan börjar imorgon.
Fan vad lovet egentligen har gått fort. Jag som typ mitt i veckan tyckte att det hade gått hur långsamt som helst. Men ja nu var man här, den sista dagen. Fast det är ju i oförsig lov igen om fem veckor. Påsklov. Skönt.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och piggna till lite och duscha. Vi hörs senare !
Kram

/Matilda

RSS 2.0